1700 de oferte de angajare la Târgul locurilor de muncă

Peste 1700 de locuri de muncă vacante vor fi expuse în perioada 12-18 octombrie la Târgul locurilor de muncă din municipiul Chișinău, ediția a XIII-a. În acest an va avea loc și Târgul on-line al locurilor de muncă. Astfel, candidații pot aplica la un post de muncă dorit chiar de acasă, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și întrunește 43 de angajatori. Persoanele care caută un loc de muncă vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru acesta.

Târgul locurilor de muncă oferă oportunități de carieră pentru diferite categorii sociale: persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Pe platoul Târgului vor fi amplasate posturi de auto-informare electronică, care vor oferi posibilitatea accesarea gratuită a canalelor de informare despre locurile vacante, gestionate de ANOFM: portalul locurilor de muncă vacante www.angajat.md și platforma Târgului on line www.e-angajare.md.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați pe 12 octombrie, între orele 10.00-15.00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară, municipiul Chișinău, str. Tighina, 47, precum și să acceseze Târgul on-line al locurilor de muncă disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

 

 

Total
0
Shares
 
Total
0
Share