Air Moldova anunță suspendarea zborurilor până la 31 iulie 2023

Compania aeriană Air Moldova a emis un comunicat oficial în care anunță suspendarea zborurilor până la data de 31 iulie 2023, inclusiv. Pasagerii afectați de această măsură vor primi notificări la adresele de email indicate în rezervările lor, în care vor fi informați cu privire la opțiunile de rambursare și reprogramare a călătoriilor.

Conform comunicatului, procesul de rambursare pentru zborurile anulate continuă să fie în desfășurare. Pentru pasagerii care și-au achiziționat biletele online prin intermediul site-ului companiei, rambursarea va fi efectuată la cerere, pe cardul utilizat pentru plata biletului.

În cazul pasagerilor care au achiziționat biletele prin intermediul agențiilor de turism, rambursarea va fi posibilă fie în numerar, fie pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei.

Air Moldova adresează un mesaj de mulțumire pasagerilor pentru înțelegere și răbdare în această perioadă dificilă, asigurându-i că lucrează cu dedicare pentru a gestiona situația în mod eficient și a răspunde nevoilor acestora.

Compania aeriană își reafirmă angajamentul de a prioritiza siguranța și bunăstarea pasagerilor săi, iar decizia de a suspenda temporar zborurile este menită să protejeze atât clienții, cât și echipajele și personalul său în fața riscurilor asociate cu contextul actual.

Air Moldova își exprimă speranța că, odată cu reluarea activității, pasagerii vor putea să călătorească din nou în siguranță și confort cu această companie aeriană de încredere.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share