airBaltic crește frecvența zborurilor săptămânale dintre Riga și Chișinău

airBaltic crește frecvența zborurilor săptămânale dintre Riga (RIX) și Aeroportul Internațional Chișinău (RMO). Astfel, orarul de zbor este completat astfel:

Între 3 și 27 iulie 2024, precum și între 4 septembrie și 23 octombrie 2024, frecvența zborurilor va fi de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, miercuri și sâmbătă. În perioada 31 iulie – 27 august 2024, frecvența zborurilor va crește la patru pe săptămână, adăugându-se și ziua de duminică la cele deja menționate.

Programul zborurilor în sezonul estival rămâne neschimbat, cu zborul BT420 plecând din Riga la ora locală 11:40 și ajungând la Chișinău la ora 14:10. Zborul de retur, BT421, va pleca din Chișinău la ora 15:00 și va ajunge în Riga la ora locală 17:30.

Riga, capitala și cel mai mare oraș al Letoniei, este o perlă a Europei de Nord, cu o moștenire istorică și arhitecturală impresionantă, care încântă vizitatorii din întreaga lume. Situată pe malurile râului Daugava, Riga este un oraș cu un farmec aparte, care îmbină influențele medievale cu modernitatea și inovația. Cu o istorie de peste 800 de ani, Riga este plină de monumente istorice și atracții culturale fascinante. Centrul Vechi al orașului, declarat patrimoniu mondial UNESCO, este o comoară arhitecturală, cu străzi înguste și clădiri cu influențe gotice, baroce și art nouveau.

Biletele pot fi rezervate online.

Total
0
Shares
Total
0
Share