Externe

Anton Krasovsky, politicianul homosexual infectat cu HIV a decis să candideze la funcția de primar al Moscovei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul și președintele ONG-ului „SIDA-Centru”, Anton Krasovsky a anunțat că își va înainta candidatura pentru funcția de primar al Moscovei, transmite Interfax. 

„Îmi voi înainta candidatura pentru funcția de primar al capitalei.Nu voi candidat contra actualului primar, Serghei Sobeanin, nu voi candida contra opoziționarilor Ilia Iașin, Dmitri Gudkov, nu voi candida împotriva nimănui. Doresc să reprezint o alternativă, o alternativă pentru tot ce se întâmplă în țară, în orașul în care trăiesc.” a declarat jurnalistul într-un interviu la un post de radio.

Anton Krasovsky a declarat că nu participă la alegeri contra nimănui dar pentru valori. Cele mai importante valori pentru care va lupta acesta ar fi dragostea și libertatea.

Nu este primar incursiune în lumea politicului din Rusia a jurnalistului. În anul 2012, acesta a fost șeful stafului electoral al lui Mihail Prohorov, iar în 2017 a lucrat la campania electorală a Xeniei Sobciak, informează snob.ru.

Anton Krasovsku a recunoscut în emisie directă că este homosexual și că este infectat cu HIV. El este primul homosexual deschis care participă la un astfel de exercițiu politic important în Rusia.

Alegerile de primar în Moscova vor avea loc la data de 9 septembrie 2018.

loading...

Comments are closed.