Politic

Autorul emisiunii „Într-un „pas” bun” sare în apărarea lui Botgros și Doga: Dar de la Parfeni nu mirosea a „tușoncă” atunci când cânta pentru Șor?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Autorul emisiunii „Într-un „pas” bun”, Ion Harghel, a sărit în apărarea maeștrilor Eugen Doga și Nicolae Botgros, după ce aceștia au fost acuzați de Dorin Galben, un vlogger afiliat blocului electoral ACUM, că și-ar fi vândut onoarea și demnitatea atunci când au decis să-l susțină pe Pavel Filip în alegeri. Harghel l-a catalogat pe vloggerul binomului PAS cu DA ca fiind un moralist de serviciu și l-a întrebat dacă de la Pasha Parfeni nu mirosea a „tușoncă” atunci când cânta pentru Ilan Șor.

„Propaganda nu are odihnă nici de sărbători, iar moraliștii de serviciu prin show-urile lor de doi bani, i-au atacat și terfelit deja pe doi dintre cei mai mari artiști ai țării, Nicolae Botgros și Eugen Doga. Nu trebuie să le fac prezentare acestor două mari personalități, deoarece fiecare din voi îi cunosc și le cunosc operele. Moralistul de serviciu cu pricina, propagandist de meserie, este exact ca această cănuță a mea, își schimbă culoarea în dependență de cine-i transferă banii.”, a declarat Harghel.

Prezentatorul emisiunii online este de părerea că Botgros și Doga au decis să-l susțină pe Pavel Filip pentru faptele concrete realizate de către acesta și echipa PDM. Mai mult,Harghel spune că probabil Nicolae Botgros nu mai susține PLDM-ul și pe Maia Sandu, deoarece a aflat de rând cu toți moldovenii că partidul lui Filat i-a asigurat raiderului Veaceslav Platon acoperirea politică necesară pentru ca acesta să fure din sistemul bancar al Republicii Moldova.

Vloggerul Dorin Galben, afiliat blocului electoral ACUM, a mai fost întrebat și unde era atunci când alți artiști, precum Cătălin Josan, cânta pentru Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, sau Pasha Parfeni, care a cântat pentru Ilan Șor, iar acum cântă pentru finul oligarhului fugar, Victor Țopa.

Harghel și-a exprimat regretul că în timpul alegerilor din Moldova, se murdărește totul, chiar și puținele valori naționale pe care le avem. Acesta a amintit că operele maestrului Eugen Doga sunt incluse și în patrimoniul mondial UNESCO, iar cei care-i ponegresc numele pentru bani, ar trebui să le fie rușine.

loading...

Comments are closed.