Externe

Barack Obama și-a găsit un nou job! Cu ce se va ocupa fostul președinte american?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Barack şi Michelle Obama au încheiat un acord cu Netflix pentru a produce filme, seriale şi documentare ce vor fi difuzate pe această platformă de streaming video, care poate fi accesată pe baza unui abonament lunar.

Reprezentanţii companiei Netflix nu au oferit foarte multe detalii despre proiectele la care vor colabora cuplul Obama, însă au precizat că noile producţii ar putea fi realizate sub forma unor seriale TV, programe de tip reality-show, seriale documentare, filme documentare şi lungmetraje de ficţiune, transmite RRA, citat de Evenimentul Zilei.

Soţii Obama vor produce aceste conţinuturi prin intermediul companiei Higher Ground Productions, pe care au înfiinţat-o în acest scop.”Sperăm să cultivăm şi să ajutăm să se afirme vocile unor talente, sursele de creativitate şi de inspiraţie care promovează o mai amplă empatie şi o mai bună înţelegere între popoare”, a declarat Barack Obama.

Barack şi eu avem în continuare încredere în puterea poveştilor de a ne inspira, de a ne face să gândim diferit despre lumea care ne înconjoară şi de a ne ajuta să ne deschidem în faţa celorlalţi sufletele şi inimile„, a adăugat Michelle Obama.

Suma trecută în contractul cu soţii Obama nu a fost dezvăluită, însă acordul este comparat de specialiştii din presa americană cu două operaţiuni majore realizate recent de Netflix. Platforma online americană a reuşit astfel să îi atragă de partea ei pe producătorul de succes Ryan Murphy (creatorul unor producţii celebre, precum „Glee” şi „The People vs O.J. Simpson”) contra unui cec de 300 de milioane de dolari în virtutea unui contract semnat pe cinci ani, dar şi pe producătoarea Shonda Rhimes (cunoscută pentru serialele „Scandal”, „Grey”s Anatomy” şi „How to Get Away with Murder”) contra unui cec de 100 de milioane de dolari în baza unui contract încheiat pentru o perioadă de patru ani.

În martie 2017, Michelle şi Barack Obama au încheiat un contract editorial record – în valoare de 60 de milioane de dolari, potrivit mai multor companii mass-media americane – cu prestigioasa editură Penguin Random House, ce oferă soţilor Obama posibilitatea de a scrie şi de a lansa fiecare o carte.

loading...

Comments are closed.