Candu despre Alianța Kozak: flămânzi de putere, dornici de răfuială și incapabili să administreze banii publici!

Candu despre Alianța Kozak, alianta kozak Plini de frustrare, nastase si maia sandu flămânzi de putere, dodon si maia sandu dornici de răfuială, acum psrm incapabili să administreze banii publici, dodon maia sandu andrian candu, pdm filip, acum psrm la putere, 

Cetățenii văd tot mai bine fața adevărată a Guvernului Maiei Sandu, instalat de Alianța Kozak. Plini de frustrare, flămânzi de putere, dornici de răfuială și incapabili să administreze banii publici – așa îi descrie Andrian Candu pe liderii ACUM-PSRM.

“După ce a pornit „vânătoarea de vrăjitoare” printr-o campanie de intimidare și eliberare din funcții a persoanelor profesioniste pentru a-și pune oameni docili în loc, ACUM și-a mutat atenția pe „agenda cetățenilor” și anunță MAJORAREA IMPOZITELOR și a TAXELOR, dar și ANULAREA TICHETELOR DE MASĂ. Asta după ce guvernarea PDM a redus impozitele și taxele, a acordat scutiri fiscale cetățenilor cu venituri mici și a implementat proiectul tichetelor de masă ca măsuri pentru bunăstarea moldovenilor.

Așa înțelege „Guvernul Scumpirilor” grija pentru oameni? Asta înseamnă să guverneze calitativ, transparent, democratic, pentru oameni? Ipocrizia și cinismul la putere”, a scris Candu pe facebook.

Mai jos vedeți un scrut video despre tichetele de masă – un proiect implementat de PDM în premieră pentru Republica Moldova. În prezent, de aceste tichete beneficiază zilnic în jur de 50 de mii de moldoveni.

Total
0
Shares
Total
0
Share