Alte știri

Candu despre Alianța Kozak: flămânzi de putere, dornici de răfuială și incapabili să administreze banii publici!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cetățenii văd tot mai bine fața adevărată a Guvernului Maiei Sandu, instalat de Alianța Kozak. Plini de frustrare, flămânzi de putere, dornici de răfuială și incapabili să administreze banii publici – așa îi descrie Andrian Candu pe liderii ACUM-PSRM.

„După ce a pornit „vânătoarea de vrăjitoare” printr-o campanie de intimidare și eliberare din funcții a persoanelor profesioniste pentru a-și pune oameni docili în loc, ACUM și-a mutat atenția pe „agenda cetățenilor” și anunță MAJORAREA IMPOZITELOR și a TAXELOR, dar și ANULAREA TICHETELOR DE MASĂ. Asta după ce guvernarea PDM a redus impozitele și taxele, a acordat scutiri fiscale cetățenilor cu venituri mici și a implementat proiectul tichetelor de masă ca măsuri pentru bunăstarea moldovenilor.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Așa înțelege „Guvernul Scumpirilor” grija pentru oameni? Asta înseamnă să guverneze calitativ, transparent, democratic, pentru oameni? Ipocrizia și cinismul la putere”, a scris Candu pe facebook.

Mai jos vedeți un scrut video despre tichetele de masă – un proiect implementat de PDM în premieră pentru Republica Moldova. În prezent, de aceste tichete beneficiază zilnic în jur de 50 de mii de moldoveni.

loading...

Comments are closed.