Ce cadouri așteaptă femeile din Moldova de la bărbați, cu ocazia zilei de 8 martie?

Ce cadouri așteaptă femeile din Moldova de la bărbați, cu ocazia zilei de 8 martie, ziua internationala a femeii, flori pentru femei, cadoul lui antonia de 8 martie, cadou pentru mama, cadou pentru sotie, 

În ajun de opt martie, toți bărbații sunt în căutarea cadoului perfect pentru femeile pe care le iubesc. Agenții economici încearcă să ademenească cumpărătorii cu tot felul de daruri ingenioase. Nu de alta, dar vor să-și sporească și ei câștigurile în ajun de sărbători. Mai ales că bărbații trebuie să cumpere cadouri nu doar pentru iubite, dar și pentru mame, surori și fiice.

Cu toate acestea, să știți că femeile din Moldova nu cer prea multe de 8 martie, arată un studiu realizat de Magenta Consulting. Majoritatea își doresc flori, o bună parte dintre ele s-ar mulțumi și cu un cuvânt frumos, o atenție cât de mică sau cu o urare de sănătate, scrie Sputnik.

Cele mai multe femei sărbătoresc 8 martie acasă, iar cina o gătesc împreună cu soțul sau familia. Cu toate că se spune că în această zi bărbatul ar trebui să facă toate treburile casnice, doar 3 la sută dintre femei au spus că soțul/iubitul pregătește cina, iar 16% dintre femei susțin că ele fac acest lucru fără ajutorul cuiva. Cinci procente dintre femei nu sărbătoresc 8 martie, majoritatea dintre acestea având vârsta de peste 50 de ani și fiind din mediul rural.

Aproape 9 din 10 femei preferă mai degrabă surprizele decât să sugereze un cadou. Femeile care obișnuiesc să le sugereze bărbaților ce cadou și-ar dori se pare că sunt și cele mai sigure de sine, după cum ne spun datele sondajului. O treime dintre ele au venituri de peste 5 000 de lei lunar, 40 la sută au studii superioare și 78 de procente au vârsta de peste 30 de ani.
Pentru bărbați, Cum să găsiți cadoul perfect pentru femei de 8 Martie, ziua internationala a femeii, 8 martie la chisinau, flori pentru femei, 
Jumătate dintre femeile intervievate au spus că preferă să primească cadouri mai puțin scumpe de 8 martie. Și bărbații au declarat că vor procura cadouri în măsura posibilităților: cât mai ieftin cu atât mai bine.
Datele sondajului mai arată că este destul de ușor să o faci fericită pe o moldoveancă de 8 martie. Jumătate dintre participantele la studiu își doresc pur și simplu flori de 8 martie. 56% dintre bărbați spun că anume asta și planifică să dăruiască.

O bună parte dintre femei au dat dovadă de modestie. Acestea au menționat ca le-ar plăcea orice tip de cadou, o simplă atenție, cuvinte frumoase și urări de sănătate. Doar 10 la sută dintre femei au declarat că și-ar dori să primească în dar o călătorie.

Puțini au fost și bărbații care intenționează să ofere un astfel de cadou. Este vorba de doar 2 la sută. În schimb, bărbații au spus că planifică să dăruiască bijuterii într-o proporție mai mare decât femeile care au afirmat că și-ar dori acest lucru.

Total
0
Shares
Total
0
Share