Externe

Cea mai mare farsă cu Cernobîl! Milioane de oameni se sperie de această zonă, dar totul e o minciună!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dezastrul de la Cernobîl va rămâne ca o pată neagră în istoria omenirii, asta e clar. Câteva imagini, însă, îți arată că locurile din apropierea centralei nu sunt atât de sinistre.

Prîpiat, odată un oraș de 40.000 de oameni, este la o distanță foarte mică de la Cernobîl, în interiorul zonei de excludere. Cernobîl, locul celui mai mare dezastru nuclear din istorie este acum o destinație turistică, ceea ce naște un semn mare de întrebare: dacă oamenii se aventurează să viziteze locul sinistru, cât de adevărate sunt fotografiile din online cu locul exploziei?

Turiștii pot cumpăra suveniruri din acest loc, deci este clar că nici cele mai grave dezastre tehnologice ale omenirii, care au ucis mii de oameni și au afectat sute de mii, nu poate scăpa de comerț.

Excursiile spre Cernobîl există de peste 15 ani și oferă o viziune fascinantă într-un capitol întunecat al istoriei noastre colective, dar și oportunități de fotografiere. Marketingul desfășurat de unele companii de turism poate juca un rol important asupra elementului de pericol, dar atâta timp cât nu ignori ghidul turistic, vizitele în zona de excludere sunt destul de sigure.

 

loading...

Comments are closed.