Alte știri

Cel mai mare târg de produse electronice din Europa şi-a deschis uşile

Pinterest LinkedIn Tumblr

IFA, cel mai mare târg de produse electronice din Europa, și-a deschis porțile pentru publicul larg vineri, la Berlin, unde sunt expuse noi gadgeturi high-tech, care variază de la monitoare TV ultra-flat și dispozitive pentru eliminarea bărbiei duble și până la diverse aparate pentru animalele de companie și sisteme de asistență pentru casele conectate la internet, informează DPA.

Peste 1.800 de companii își vor expune produsele la Berlin în perioada celor șase zile cât va dura târgul, amenajat pe o suprafață de 150.000 de metri pătrați în principalul spațiu expozițional din capitala Germaniei.

Organizatorii se așteaptă la 240.000 de vizitatori pentru ediția din acest an a târgului IFA, un eveniment înființat în anii 1920.

Invenții în domeniul smartphone-urilor, inclusiv un model încrustat cu aur, noi dispozitive mobile, inclusiv ceasuri inteligente, jucării high-tech, aparate sport high-tech și de fitness, alături de modele revoluționare de laptopuri și gagdeturi din domeniul realității virtuale, vor fi prezentate la IFA Berlin 2017.

Vor fi prezentate, de asemenea, mai multe prototipuri de roboți, inclusiv modelul Sanbot din China care, potrivit creatorilor săi, „poate să învețe orice”, de la efectuarea unor treburi gospodărești și până la asigurarea unor servicii de bodyguard.

Vizitatorii de la IFA 2017 vor putea, de asemenea, să testeze noi tehnologii pentru uscarea părului și camere ce asigură o panoramă de 360 de grade pentru transmisiuni prin livestream.

loading...

Write A Comment