Alte știri

Cine îl va înlocui pe Johnny Depp în filmul „Fantastic Beasts 3”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actorul danez Mads Mikkelsen a fost ales să îl înlocuiască pe Johnny Depp în viitorul lungmetraj din franciza „Fantastic Beasts”, a anunţat miercuri studioul Warner Bros., relatează Reuters, citat de Agerpres.

Mikkelsen, în vârstă de 55 de ani, cunoscut pentru rolul criminalului în serie Hannibal Lecter din serialul „Hannibal”, îl va interpreta pe vrăjitorul Grindelwald în viitorul film „Fantastic Beasts 3”.

Johnny Depp a fost nevoit să renunţe la acest rol după ce a pierdut procesul de defăimare intentat tabloidului britanic The Sun, care a scris despre vedetă că a maltratat-o pe Amber Heard, fosta sa soţie.

Tabloidul criticase totodată distribuirea starului hollywoodian în franciza cinematografică „Fantastic Beasts”. Actorul american a pierdut procesul cu The Sun după ce un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate de acesta erau „substanţial adevărate”.

Depp, în vârstă de 57 de ani, a devenit celebru graţie unor roluri interpretate într-o serie de filme de mare succes, precum „Edward Scissorhands” („Edward Mâini-de-foarfece”) şi cele din franciza „Pirates of the Caribbean” („Piraţii din Caraibe”).

Filmările la „Fantastic Beasts 3” continuă în Marea Britanie cu Eddie Redmayne şi Jude Law în fruntea distribuţiei şi cu data de lansare pe marile ecrane prevăzută pentru vara anului 2022.

 

loading...

Comments are closed.