Alte știri

Condamnat la închisoare pentru că a urcat beat la volan de TREI ori consecutiv

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un șofer originar din Briceni va sta cinci luni la închisoare după ce a fost prins de mai multe ori conducând în stare de ebrietate. Acesta a mai fost lipsit de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de doi ani, transmite MOLDPRES.

Inculpatul are 31 de ani și a mai fost condamnat de două ori pentru conducerea în stare de ebrietate, la o distanță de aproximativ un an și jumătate. Acest lucru însă nu l-a oprit să urce și pentru a treia oară beat la volan, chiar dacă pentru precedenta încălcare a fost amendat cu 16 mii de lei și a fost lipsit pentru o perioadă de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit deciziei instanței, bărbatul urmează să-și ispășească pedeapsa în penitenciar de tip deschis. Procuratura însă a anunțat că va contesta sentința și va solicita o pedeapsă mai aspră și anume ispășirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, dat fiind faptul că inculpatul ar fi comis încălcarea cu intenție și în mod repetat. În penitenciarele de tip semiînchis condamnații sunt deținuți cu pază și sub supraveghere permanentă.

loading...

Comments are closed.