Alte știri

Cristiano Ronaldo poate să se retragă din fotbalul profesional, peste un an de zile!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atacantul lui „Juventus”, Cristiano Ronaldo, a recunoscut că și-ar putea încheia cariera profesională anul viitor. Îl citează pe sportiv, Goal.com.

„Poate că îmi voi termina cariera anul viitor. Dar pot juca și până la 40-41 de ani ”, a spus Ronaldo. El a menționat că încă nu se gândește să părăsească fotbalul și preferă să se bucure de moment.

Ronaldo joacă pentru „Juventus” încă din vara lui 2018. În sezonul trecut, portughezul a jucat în 31 de meciuri în campionatul Italiei. În contul său sunt 21 de goluri și opt asisturi. Atacantul și-a ajutat echipa să câștige campionatul înainte de termen.

Înainte de asta, Ronaldo a jucat pentru „Real Madrid”, „Manchester United” și „Sporting Lisabona”. Portughezul a câștigat Liga Campionilor de cinci ori și este golgheterul din istoria turneului (126 de goluri). A câștigat odată trofeul ca jucător a lui „United” și de patru ori ca jucător a lui „Real Madrid”. Atacantul a reușit să câștige și de cinci ori trofeul „Balonul de Aur”, premiu ce se acordă celui mai bun jucător al sezonului.

 

loading...

Comments are closed.