Actual

Cum decurg lucrările de reparație a nodului rutier din apropierea orașului Bălți și la ce etapă sunt

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, a inspectat astăzi lucrările de reparație a nodului rutier de pe drumul M5, din apropierea orașului Bălți.

Lucrările de construcție au început în luna iunie a anului trecut, iar conform contractului, compania „Poduri Prim” SRL urmează să finalizeze lucrările în decembrie 2020. Lungimea sectorului în reparație este de 2.91 km, iar valoarea contractului este de 106 871 031,79 lei.

Potrivit dirigintelui de șantier, la moment, se efectuează lucrări de drenaj, se execută pereții provizorii, fundațiile, se consolidează elevația pereților și se amenajează podețul. Până la ora actuală, compania a reușit amenajarea iluminării, repararea pereților de sprijin.

În cadrul vizitei, ministrul Sergiu Railean a menționat că dezvoltarea și modernizarea infrastructurii este o prioritate pentru Ministerul Economiei și Infrastructurii, de aceea reprezentanții companiilor mereu pot conta pe suportul instituției.

Ministrul a adăugat că va continua să inspecteze lucrările de reparație și de construcție a drumurilor din țară, totodată încurajând cetățenii să facă sesizări dacă apar neregulile sau încălcări.

loading...

Comments are closed.