Alte știri

Deputații PAS s-au vaccinat astăzi, 7 mai, împotriva COVID-19 cu prima doză de vaccin Astra Zeneca

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații PAS s-au vaccinat astăzi, 7 mai, împotriva COVID-19 cu prima doză de vaccin Astra Zeneca. În context, deputații au îndemnat cetățenii să se vaccineze.

„Vaccinarea, alături de respectarea în continuare a măsurilor de protecție, ne va ajuta să ieșim din pandemie. Sper că în zilele următoare Ministerul Sănătății va anunța etapa a 3-a pentru toți doritorii, organizând cât mai multe centre de vaccinare, inclusiv mobile. Vă încurajez să sunați medicul de familie pentru a vă programa la vaccinare. Vaccinarea salvează vieți!”, a punctat președintele PAS, Igor Grosu.

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco: „Prin vaccinare învingem pandemia și revenim la normalitate”.

Deputata Doina Gherman: „A ajuns și rândul meu. Vaccinul e unica șansă de a reveni la normalitate. Vă îndemn pe toți să o faceți cât mai curând. Prieteni, aveți grijă de voi și de cei dragi!”.

Deputatul Mihai Popșoi: „Oameni buni, Vă îndemn să vă programați la medicul de familie și să primiți serul salvator. Toate vaccinurile disponibile sunt sigure și protejează împotriva urmărilor grave ale virusului.”

Deputata Veronica Roșca: „Mulțumesc medicilor. Mulțumesc României pentru donația generoasă. Oricine se poate vaccina aici, acasă”.

Deputatul Virgil Pâslariuc: „Cum spuneau strămoșii noștri: „Vaccinarea e rușinoasă, dar sănătoasă””

Deputatul Petru Frunze: „Mulțumesc României dar și medicilor pentru grija față de sănătatea noastră.”

Deputații PAS au fost imunizați conform programării prealabile prin secretariatul Parlamentului.

Astăzi va ajunge la Chișinău o donație din partea României, de peste o sută de mii de doze de vaccin Astra Zeneca. Astfel, în Republica Moldova există acum suficiente doze de vaccin pentru toți doritorii.

loading...

Comments are closed.