Politică

(doc) Cerințele lui Igor Dodon către Partidul Democrat, care demonstrează că PSRM insistă pe federalizarea țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintel Partidului Democrat, Andrian Candu a prezentat documentul în care sunt prezentate cerințele PSRM către democrați pentru a fi formată o majoritate parlamentară.

Fostul președinte al Parlamentului, a făcut astăzi public lista de cerințe cu care a avenit președintele Igor Dodon la sediul PDM. După ce a citit această listă, Candu a declarat că PDM cere demisia președintelui Igor Dodon și îl acuză de trădare de Patrie, precizând că toate solicitările prezentate PDM-ului sunt îndreptate împotriva cetățenilor din R. Moldova și a Republica Moldova per ansamblu.

Totodată, Andrian Candu este convins că unele dintre cerințele cu care a venit Dodon, i-au fost sugerate de Moscova și vicepremierul rus Dmitri Kozak, care a vizitat Republica Moldova la începutul săptămânii.

Vizita lui Kozak a schimbat foarte mult în procesul de negocieri… Sunt sigur că multe dintre aceste condiții, mai ales legate de federalizarea țării, au apărut inclusiv în legătura cu vizita de luni a lui Kozak”, a declarat parlamentarul.

Mai jos vedeți documentul:

loading...

Comments are closed.