(doc) Cum a reușit? Cu mașină de teren și zeci de deplasări peste hotare, Maia Sandu susține că anul trecut a trăit cu doar 900 lei lunar

maia sandu mașină de teren, lidera pas zeci de deplasări peste hotare, Maia Sadu susține că anul trecut a trăit cu doar 900 lei lunar, avere maia sandu, premier moldova maia sandu, alianta acum psrm, coruptie moldova, 

Luni s-a împlinit o lună de când Maia Sandu este prim-ministrul RM. În aceeași zi, lidera PAS și-a depus mandatul de deputat, în conformitate cu legislația în vigoare care nu-i perminte în calitate de șefă a Executivului să dețină două funcții publice. În context, a fost scoasă la iveală și averea sa, informează Bani.md. 

Potrivit declarației de avere pe anul 2018, Maia Sandu a obținut un venit de 500 de roni, după susținerea unei conferințe de presă la Teatrul Național I. L. Caragiale din București, și 538 de dolari dobândă de la Bank-Fund Staff Federal Credit Union.
 
Pare un venit insuficient pentru a te întreține. Raportând la cursul valutar de azi, asta ar însemna că anul trecut prim-ministra a trăit pe 11,791 lei, sau aproxmativ 900 de lei pe lună. Maia Sandu explică că se poate trăi cu așa venituri dacă ai făcute economii din salariul de la fostul job.
 
În declarație, politiciana a mai indicat un apartament cu o suprafață de 74,5 metri pătrați în valoare de 440 114 lei și un autoturism de marca Toyota RAV4 procurat cu 170 000 de lei. Deși, anul trecut, Maia Sandu a efectuat nenumărate zboruri peste hotare, nu este clar din ce bani au fost achitate. 
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share