Politic

DOC // Deputat: Postul „Moldova 1”, plătit din bani publici, manipulează publicul în favoarea PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Postul „Moldova 1”, plătit din bani publici, manipulează publicul în favoarea PAS. De această părere este deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova. Ea a depus astăzi o sesizare în acest sens la Consiliul Audiovizualului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Într-o postare pe Facebook, Reghina Apostolova menționează că a făcut demersul în numele cetățenilor Republicii Moldova, în calitate de deputat și reprezentant al Mișcării Pentru Popor.

„Mai exact, am dat exemple de cum au ignorat reflectarea unei acțiuni sociale, inițiate de Mișcarea Pentru Popor, precum și modul total necalificat de reflectare a unui flashmob, organizat de cetățeni, în fața postului de televiziune. Din păcate, „Moldova 1” s-a transformat din televiziune publică în televiziunea de buzunar a PAS, plătită însă din buzunarele tuturor cetățenilor, care acum sunt mințiți cu nerușinare”, a subliniat Reghina Apostolova.

Ea îi cere Consiliului Audiovizualului să constate aceste abateri de la Codul de etică profesională, dar și de la legislație, și să oblige „Moldova 1” să informeze obiectiv despre procesele importante care au loc în țara noastră, „importante pentru publicul larg, și nu pentru PAS”.

loading...

Comments are closed.