Politică

DOC // Deși spuneau că le provoacă ”greață și dezgust”, deputații PAS cer să fie imunizați anti-COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deși spuneau că le provoacă ”greață și dezgust” demersul Secretariatului Parlamentului privind înregistrarea deputaților și a consilierilor la imunizarea împotriva COVID-19, Igor Grosu, președintele PAS, a informat administrația Legislativului ”despre disponibilitatea spre vaccinare a întregului corp de deputați și consilieri din cadrul Fracțiunii”.

”Din acest considerent, solicităm respectuos informarea, prin intermediului Cabinetului fracțiunii, a eventualei programări spre vaccinare în funcție de grupul de risc individual, pentru a evita suprapunerea programării întrucât unii colegi sunt înscriși spre vaccinare, în ordine generală și cu consultarea prealabilă a medicului de familie, în funcție de criteriile stabilite conform Planului național de imunizare anti-COVID-19”, scrie Grosu în adresarea sa oficială către Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova.

Amintim că la începutul lunii aprilie curent, Secretariatul Parlamentului a anunțat că va crea o listă a persoanelor din cadrul instituției, dispuse să fie imunizate anti-COVID-19. Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Dumitru Alaiba și liderul fracțiunii Partidul Socialiștilor (PSRM) Corneliu Furculița au anunțat că pledează împotriva includerii parlamentarilor în categoria prioritară pentru vaccinare.

„Deputații – înaintea tuturor. Greață și dezgust”, a scris Alaiba.

Sursa: https://t.me/bazarpolitic

Menționăm că fracțiunea PAS cere imunizarea în ordinea stabilită conform Planului național de imunizare anti-COVID-19, aprobat prin hotărârea CNESP nr.41/2021.

loading...

Comments are closed.