Alte știri

Doi bărbați din capitală au fost reținuți pentru comercializarea ilegală cu degetergenți de proastă calitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajaţii Secţiei Investigare Fraude Economice a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au întreprins și desfășurat măsuri orientate la prevenirea și combaterea cazurilor de contrafacere a mărfurilor cât și comercializarea acestora, transmite Telegraph.md

Polițiștii au documentat activitatea ilegală de comercializare prin intermediul platformelor de comerț online, a produselor chimice, în care erau implicați doi bărbați. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 23 de ani și 35 ani, locuitori a capitalei. Bărbații procurau detergenți la o calitate inferioară după care într-o încăpere special amenajată cu utilaj și tehnică necesară, ambalau detergenții în recipiente din plastic pe care aplicau etichete cu mărci comerciale renumite. Ulterior aceștia le vindeau prin intermediul platformelor online de anunțuri publicitare.

Astfel, în cadrul verificărilor polițiștii au depistat și ridicat 14 recipiente a câte 5 și 10 kg fiecare,cu detergent, 2 recipiente a câte 5 litri cu lichid de culoare albastră, și mai multe seturi de abțibilduri pe care erau imprimate mărcile comerciale renumite.

La solicitare forțelor de ordine bărbații nu au putut prezenta careva acte ce ar confirma proveniența legală a produselor. Marfa a fost ridicată și urmează a fi supusă expertizării pentru stabilirea cuantumului prejudiciului cauzat titularului mărcii comerciale.

La moment cazul este investigat de către poliție pentru a stabili toate circumstanțele și atragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Poliția Capitalei recomandă cetățenilor să procure mărfurile doar de la magazine specializate.

Citește și: Primăria Chișinău a reluat colaborarea cu FISM pentru îmbunătățirea condițiilor în instituțiile sociale din capitală

 

loading...

Comments are closed.