Alte știri

Dorin Chirtoacă critică o acțiune a PAS: “Este una populistă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Iniţiativa liderilor PAS, de a chema tinerii şi exponenţii Diasporei acasă, fără a le oferi acestora nicio o posibilitate de supravieţuire, este una populistă. Este opinia liderului PL, Dorin Chirtoacă, candidat pe lista Alianţei pentru Unirea Românilor, la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, informează NTV

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Într-o postare pe Facebook, Chirtoacă susţine că PAS vinde iluzii şi cere Diasporei să acandeze lozinci goale.

“De ce vindeţi iluziii? La ce chemaţi tinerii şi Diaspora acasă? Le cereţi votul, dar ce le oferiţi? De ce îi condamnam pe tinerii din ziua de azi să ajungă la aceleaşi concluzii, dar dupa 20 de ani, cand vor fi la alta etapă a vietii, în locul lor vor fi alţi tineri care, ce să facă, să scandeze aceleaşi lozinci goale?”, scrie Dorin Chirtoacă.

În aceeaşi postare, fruntaşul AUR critică şi presa aservită PAS, care promovează această iniţiativă „cu scop strict electoral”.

„De ce presa, mai ales cea care se consideră liberă, nu abordează critic problema, de ce doar face publicitate unei iluzii, unei scenete de teatru, prost făcute, cu scop strict electoral?”, se întreabă Dorin Chirtoacă.

Citește și: Igor Dodon spune că Republica Moldova trebuie să promoveze o politică externă echilibrată

loading...

Comments are closed.