Alte știri

După victoria lui Năstase, Ion Sturza o umilește pe Maia Sandu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chișinău a votat! Andrei Năstase este noul primar al orașului. Oponentul său, Ion Ceban, a pierdut alegerile la limită, 2,5 % au făcut diferența dintre cei doi. Dar asta deja nu mai contează. Pierdantul se alege cu nimic, iar învingătorul ia totul! Și funcția, și gloria, dar și toată responsabilitatea cade pe umerii săi. Deci îl lăsăm în pace pe Ceban și ne oritentăm toate privirile spre Năstase – noul primar al Capitalei! Să vedem cui se datorează victoria sa?

Fostul premierul al Republicii Moldova, actulamente om de afaceri prosper în România, dar și un activist politic vehement pe Facebook, Ion Sturza, spune că victoria lui Andrei Năstase se datorează totalmente propriei persoane. Adică susținerea PAS și PLDM nu a contat deloc în această campanie electorală, care s-a încheiat. „Ce sa zic?! Bravo Andrei !!! Victoria îți aparține in exclusivitate …(fără supărare laturasilor)”, a scris aseară Ion Sturza pe Facebook.

Cu alte cuvinte, domnul ex-politician atualmente businessman în dă o palmă peste obraz doamnei Maia Sandu (metaforic vorbind). Eu aș fi de acord că susținerea PLDM pentru Năstase a fost ca o cană de apă în borș, adică n-a prea contat. Poate chiar din contra. Dar categoric nu sunt de acord că susținerea PAS n-a contat deloc! Fără implicarea partidului condus de Maia Sandu probabil că Năstase nici în turul doi nu trecea. Asta înțelege toată lumea.

Și nu e prima dată când Ion Sturza o atacă pe Maia Sandu! Tot pe Facebook. În 2016 în campania prezidențială, el o acuza pe lidera PAS că dorea să candideze la Președinție de una singură, adică să-i bage un cuțit în spatele lui Andrei Năstase. Mai mult, atunci Sturza o bănuia pe Maia Sandu că ar face un joc politic cu Plahotniuc și SUA! Vedeți pe jurnal.md pentru a face un refresh la memorie.

Ok, alegerile s-au terminat. Gata cu dezbaterile electorale, trebuie de început munca. Iar asta înseamnă de reparat drumurile, de eliminat mirosul urât de la stația de epurare, de hotărât problema cu gunoiștile, de căutat soluții pentru a reduce ambuteiajele pe străzi, de modernizat transportul public și stațiile de așteptare, de termoizolat blocurile locative, de construit parcări, etc. etc. Domnule Năstase, acum ai șansa să arăți ce poți! Demonstrează că ești mai bun ca „binomul”, demonstrează prin fapte că ești un bun gospodar și nu doar un bun demagog.

autor: Constantin Birca 

loading...

Comments are closed.