Alte știri

Explozie în localitatea Pepeni din Sângerei! O mamă și trei copii minori au primit arsuri grave

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trei copii și mama lor, originari din localitatea Pepeni, raiornul Sîngerei, s-au ales cu arsuri din cauza unei deflagrații care s-a produs aseară într-o anexă a locuinței lor.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:05, iar la fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori din cadrul Secției situații Excepționale Sîngerei, dar și alte servicii de urgență.

Conform primelor cercetări, deflagraţia s-a produs într-o construcție auxiliară cu suprafața de 40 de metri pătrați, în urma unei scurgeri de gaze de la o butelie de tip propan-butan. În urma exploziei au fost deteriorate două geamuri, ușa de la intrare și parțial tavanul.

Din cauza deflagrației, o femeie în vârstă de 32 de ani care se afla în încăpere, dar și copii ei, minorii în vârstă de de 7, 6 și 5 ani, au primit diverse arsuri pe circa 15-30% din suprafața corpului, fiind preluați și transportați de Serviciul asistență medicală urgentă la spitalul raional Sîngerei în stare gravă, dar stabilă.

În urma deflaragrației incendiul nu a avut loc. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de specialişti. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează oamenii despre pericolul utilizării buteliilor de gaz. Pompierii îndeamnă oamenii să evite explotarea instalaţiilor neautorizate pentru a evita situaţiile de risc.

loading...

Comments are closed.