Social

FLASH // A fost găsită minora de 16 ani, dispărută de la centrul de plasament din Ștefan Vodă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de azi 11 septembrie, în urma măsurilor întreprinse de către polițiști, minora dispărută de la centrul de plasament din Ștefan Vodă a fost găsită la biserica de pe de pe str. Gr.Ureche. Minora a fost condusă de către forțele de ordine la inspectoratul de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru a stabili care ar fi fost motivul plecării ei de la centru.

Totodată forțele de ordine au sesizat reprezentanții centrului de plasament, cu privire la depistarea minorei. Polițiștii în prezența unui reprezentat legal au dus discuții cu minora, aceasta a comunicat că de câteva ori a încălcat regimul centrului de plasament și din frica că va fi întoarsă și plasată la un centru din r. Ștefan Vodă, a părăsit centrul de plasament.

Ulterior minora a fost luată în grija  reprezentanților centrului de plasament și întoarsă înapoi. Aceasta se află înafara oricărui pericol.

Citește și: O minoră de 16 ani a dispărut dintr-un centru de plasament. Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a o găsi

 

loading...

Comments are closed.