Politică

Fondatorul Platformei DA: Protestele noastre din 2016 au fost dirijate de INTERLOPI!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Protestele din 2016 din Piața Marii Adunării Naționale organizate de Năstase, Sandu și Usatâi au fost coordonate într-un oraș din Italia. Declarația a fost făcută în exclusivitate de membrul fondator al Platformei Civce Demnitate și Adevăr, Valentin Dolganiuc, la emisiunea Țara de la Vocea Basarabiei. 

Dolganiuc susține că la această întâlnire a participat și un interlop, fără a da însă numele acestuia: ”Eu știu cum s-a decis aceste proteste în Piața Marii Adunării Naționale, că nu s-a decis în PMAN dar s-a decis în afara Republicii Moldova și nu o să vă spun locația, nu la Frankfurd și nici la Moscova. Eu trebuia să știu aceste lucruri pentru că eu eram în Piață, eu în primul rând și pe noi ne-au pus în fața faptului împlinit”, a povestit Dolganiuc.

Valentin Dolganiuc, Andrei Năstase, Platforma DA, PPDA, Proteste 2015, protestele din Chisinau, blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, PPDA, Dolganiuc despre Nastase, Renato Usatii, Igor Dodon, proteste Nastase Dodon Usatii, politica, unionisti in PMAN, Desteapta-te romane, cor de copii au cantat imnul romaniei, Nastase impotriva unionistilor
Iar fosta deputată Ecaterina Mardarovici susține că imediat după alegerile parlamentare, PDM și PSRM trebuiau să inițieze discuții și să invite celelalte partide la negocieri și asta pentru că ei dețin mai multe mandate. Totodată, aceasta afirmă că se așteaptă o săptămână fierbinte pentru politica moldovenească: ”Aceste vizite sunt niște acțiuni de presiune asupra partidelor politice care au acces în Parlament după alegeri. Pe de o parte această dragoste a socialiștilor față de blocul ACUM, din punctul meu de vedere pare atât de caraghioasă și nici pe de parte nu poate să fie realizabilă”, a declarat ea. 
 
La rândul său, Dolganiuc a declarat că pachetul de legi de dezoligarhizare a statului este unul populist și lipsit de valoare. Fostul coleg a lui Andrei Năstase s-a arătat nedumerit că în 2016 în campania electorală pentru prezidențiale, Maia Sandu a declarat că Dodon este un oligarh, iar astăzi vrea să facă coaliție cu el: ”Acest mesaj a lui Kozak vorbește despre faptul că blocul ACUM trebuie să facă alianță cu PSRM. Blocul ACUM declară că avem nevoie urgentă de în prim plan să dezoligarhizăm Republica Moldova. În 2016 Maia Sandu declară nu odată și în campania electorală la care am participat și eu, că Dodon este un oligarh, astăzi după 2013 nu mai este oligarh, veți face coaliție cu socialiștii?””, a întrebat Dolganiuc. 
 
Totodată, Ecaterina Mardarovici este de părere că unor politicieni le este indiferent de necesitățile moldovenilor, întrucât prevalează interesele personale: ”Am senzația că aceste interese și ură individuală, personale au depășit orice limită și au întunecat mințile acestor oameni care trebuia să se așeze la masa de discuții și să pună în capul mesei interesele Republicii Moldova.”
loading...

Comments are closed.