FOTO // Contrabandă cu țigări dejucată de polițiștii de frontieră: 420 de pachete au fost găsite în trenul Chișinău-București

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST în conlucrare cu funcționarii vamali au depistat 420 pachete de țigări în trenul ”Chișinău-București”. Produsele de tutungerie erau ascunse, în locașuri special amenajate, în unul din vagoanele trenului.

În data de 2 iulie 2024, în jurul orei 22:30, în cadrul desfășurării unor acțiuni pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu mărfuri transportate din Republica Moldova în România, cu suportul patrupezilor Poliției de Frontieră Zeus și Nero, echipa mixtă a organizat un control amănunțit la vagoanele trenului care circula pe ruta „Chișinău-București”.

Ca urmare, 42 de blocuri cu țigări erau camuflate în sistemul de ventilare al unui vagon. Un număr de 420 pachete de țigări, cu timbru de acciz autohton, a fost ridicat.

În prezent, investigațiile sunt continuate în vederea stabilirii circumstanţelor și identificării persoanelor care s-ar face vinovate de contrabandă cu țigări.

Total
0
Shares
Total
0
Share