Externe

(Foto) E cea mai fierbinte…bunică! Are 63 de ani și un corp de invidiat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oficial! E cea mai sexi și fierbinte bunică ce are 63 de ani și este din Australia! Este atât de sexi, încât este curtată de bărbați cu peste trei decenii mai tineri decât ea. Susține că a făcut amor doar cu parteneri mai tineri și a dezvăluit secretele aspectului ei fizic de invidiat.

Bunica Lesley Maxwell, din Melbourne, Australia, a povestit cum aspectul ei fizic îi asigură întotdeauna atenția tinerilor din jur, transmite a1.ro

„Sunt abordată mereu de bărbați mai tineri. Eu mă simt fără vârstă. Toți partenerii mei au fost mai tineri decât mine, inclusive fostul meu soț, față de care sunt cu 13 ani mai în vârstă”, a spus bunica.

„Sunt mult mai fericită și sigură pe mine însămi acum decât în tinerețe, mai ales că mi-am făcut mulți prieteni mergând la sală și la competiții”, a mai spus ea.

Lesley Maxwell a început să facă fitness la vârsta de 40 de ani, iar opt ani mai târziu, a devenit antrenor personal. După încă un an, a început să participe la competiții de fitness.

„Am fost întotdeauna interesată de fitness și de sănătate și am fost hotărâtă să găsesc o modalitate de a mă simți și a arăta mai tânără. Obișnuiam să iubesc sentimentul că sunt puternică și să câștig pariuri cu băieți că pot ridica greutăți mai mari decât ei. Mama mea îmi spunea că băieților nu le plac fetele cu mușchi, dar eu știu că nu a avut dreptate”, a mai spus bunica sexi.

Lesley Maxwell și-a dezvăluit secretele pentru un aspect fizic extraordinar – alimente bogate în nutrienți, fără mâncare nesănătoasă și antrenamente cu greutăți. „Sfatul meu este să nu așteptați. Cred că fiecare femeie vrea săs e simtă atrăgătoare”, a mai adăugat ea.

loading...

Comments are closed.