Alte știri

(Foto) Ea este tânăra din Moldova care poate sta cel mai mult timp în poziția plank!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tatiana Verega este moldoveanca cu „abdomen de fier” și și-a propus să-și înscrie numele în Cartea Recordurilor lui Guinness ca femeia care poate sta cel mai mult timp în poziția plank. „Pe data de 9 Mai voi stabili un Record nou. Îmi propun să fiu femeia care stă cel mai mult în poziția plank”, spune tânăra. Deocamdată, tânăra a reușit să stea în această poziție o oră, scrie diez. 

Tatiana nu este străină provocărilor fizice și personale dificile, ea provoacă în mod obișnuit propriile sale limite și a concurat în evenimente de dans și atletism toată viața ei. Anul trecut Tatiana a participat la primul ei triatlon Ironman. Tânăra spune că tenacitatea și hotărârea pe care o are se datorează rădăcinilor ei din Europa de Est și bunicului ei, care o învăța să creadă în ea însăși.
 
Încercarea de a înscrie un nou record mondial, va fi în același timp și o strângere de fonduri pentru programul Galveston Chance to Dance, un program de dans pentru tineret sponsorizat de Tatiana Verega și studioul ei de dans din America, DLS Dance. Fondurile strânse în timpul acestei provocări vor contribui la acoperirea costurilor aducerii instructorilor profesioniști, în afara statului, pentru a lucra cu dansatori tineri în atelierele de vară.
loading...

Comments are closed.