FOTO // Echipa lui Ilan Șor continuă modernizarea la Orhei

Faptele bune continuă în Orhei. Echipa lui Ilan Șor dezvoltă un mare proiect de infrastructură, inițiat de primarul de onoare Ilan Șor. De această dată, locuitorii caselor nr. 150 și nr. 152 de pe strada Unirii din sectorul Bucuria au avut parte de o transformare minunată.

Drumurile de acces spre case au fost reparate și s-au așternut 1500 de metri pătrați de asfalt. De asemenea, au fost aplicate marcaje rutiere, ceea ce a îmbunătățit siguranța locuitorilor.

O atenție deosebită a fost acordată nevoilor copiilor. Pentru aceștia a fost construit un loc de joacă modern și spațios, cu echipamente de joacă noi, potrivite pentru diferite vârste. Proiectul a fost conceput astfel încât copiii să se poată distra și socializa într-un mediu sigur și bine întreținut.

Mașinile nu vor mai bloca căile de acces către locuințe, așa cum se întâmpla înainte de renovare, deoarece a fost construită o parcare modernă, care rezolvă problema aglomerației din zona rezidențială. Și, desigur, au fost instalate numeroase bănci și urne.

A fost organizată o întâlnire între conducerea municipiului Orhei și locuitori. La eveniment a participat și Marina Tauber, deputat din partea blocului parlamentar “Victorie”.

Primarul Tatiana Cociu i-a felicitat pe locuitori pentru finalizarea lucrărilor de renovare. În discursul său, ea le-a mulțumit pentru sprijinul și participarea lor la îmbunătățirea și sporirea ospitalității orașului.

“Mă bucur să vă revăd cu această ocazie minunată – ne-am adunat aici pentru a inaugura noua locație publică renovată ca parte a marelui proiect de renovare a întregii infrastructuri a municipiului, lansat anterior de Ilan Șor. Ceea ce vedeți acum în fața dumneavoastră este o dovadă vie că primarul de onoare al Orheiului întotdeauna își respectă promisiunile. Vom face tot posibilul pentru a finaliza proiectele de infrastructură, astfel încât să puteți trăi confortabil”, a declarat Tatiana Cociu.

Discursul primarului a fost urmat de aplauze din partea locuitorilor. Aceștia au scandat cu entuziasm: “Mulțumesc, Ilan Șor!”.

În acest context, viceprimarul Cristina Cojocari a subliniat că aprecierea comunității este cea mai mare recunoștință și motivație pentru întreaga echipă a lui Ilan Șor.

“În timpul mandatului său de primar, Ilan Șor a inițiat multe proiecte de infrastructură care au transformat Orheiul în ceea ce este astăzi – un oraș modern cu drumuri bune, zone de recreere confortabile, terenuri de joacă și sport, cel mai mare parc de distracții din regiune, OrheiLand. Am demonstrat că putem lucra împreună și că suntem o echipă unită. Iar rezultatul este evident: Orhei este confortabil și frumos pe tot parcursul anului. Am reușit datorită susținerii dumneavoastră, pentru care vă mulțumim sincer”, a subliniat Cristina Cojocari.

Viceprimarul Valerian Cristea a vorbit despre determinarea de nezdruncinat a echipei lui Ilan Șor de a continua să investească în îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Orhei, în pofida obstacolelor politice.

“Dorința noastră a fost să vă oferim un mediu mai sigur, mai plăcut și mai prietenos pentru trai, comunicare cu vecinii și relaxare. Acum aveți o curte modernă, dotată cu tot ce aveți nevoie atât pentru adulți, cât și pentru copii. Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră. Ea ne face mai puternici și mai rezistenți în fața obstacolelor impuse de actualul guvern, care ne vrea săraci și supuși stăpânilor lor occidentali”, a declarat Valerian Cristea.

Deputatul Marina Tauber a reiterat angajamentul lui Ilan Șor pentru dezvoltarea în continuare a municipiului Orhei și a mulțumit locuitorilor din Orhei pentru susținerea lor.

“Datorită sprijinului și încrederii dumneavoastră, am reușit să realizăm multe proiecte excelente în Orhei. Suntem mândri că orașul Orhei continuă să fie un lider în ceea ce privește calitatea infrastructurii și nivelul de trai. Datorită investițiilor noastre, municipiul a devenit mai modern, mai sigur și mai prosper.

Vă mulțumim că credeți în echipa noastră, în Ilan Șor și ne susțineți. Acest lucru ne dă putere să luptăm pentru un viitor mai bun pentru voi. Vă iubim”, a declarat Marina Tauber.

Locuitorii au fost încântați de noile facilități create.

“Curtea renovată este o adevărată binecuvântare pentru noi. Acum avem o zonă frumoasă și bine întreținută unde ne putem relaxa în pace și liniște”, a împărtășit un pensionar.

“Îmi place că avem un loc de joacă modern. Copiii noștri se pot juca în siguranță. Iar noi, mamele, putem socializa în timp ce micuții se distrează”, a povestit tânăra mămică.

“Mă bucur că avem o parcare unde ne putem parca mașinile. Înainte, când venea ambulanța, nu avea unde să meargă”, a recunoscut unul dintre locuitori.

Total
0
Shares
Total
0
Share