Alte știri

FOTO // Femeia care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo. Cum a abordat-o portughezul: „Mi-a spus – Bună! Ce faci?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un model din Rusia, Viktoria Odintcova, a dezvăluit cum a refuzat propunerile unor celebrităţi, care au încercat să o contacteze. Femeia de 26 de ani are peste cinci milioane de urmăritori pe Instagram şi e vedetă pe reţelele de socializare.

Faima a adus-o şi în atenţia unor staruri ale sportului, printre care şi Cristiano Ronaldo. Viktoria Odintcova a povestit că portughezul i-a scris, la un moment dat, dar aceasta l-a ignorat şi a preferat să şteargă mesajul, scrie telekomsport.ro.

„Ronaldo mi-a scris. S-a întâmplat acum mult timp. Mi-a spus ‘Bună! Ce faci?’. Am şters mesajul şi nu i-am răspuns. Normal că nu i-am dat nicio şansă. Ştiu şi alte fete cărora le-a scris, astfel că l-am trimis la plimbare. Pa, pa! Am şters”, a declarat rusoaica pentru publicaţia Makarena.

Viktoria Odintcova a mai susţinut că are o relaţie apropiată cu Neymar şi Hamilton: „Cea mai faimoasă persoană din agenda mea e Hamilton. Mi-a scris ultima dată pe 15 noiembrie să-mi ureze ‘la mulţi ani’. Suntem prieteni, ne scriem şi ne sunăm uneori, dar e în ‘friend zone'”, a mai spus femeia.

loading...

Comments are closed.