Politic

(Foto) Ion Harghel către jurnaliștii TV8: Sincer, m-am za*bit de ipocriți și de dublele standarte ale presei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele organizației din tineret PDM, Ion Harghel, a adresat un mesaj dur jurnaliștilor de la TV8, acuzându-i de ipocrizie și duble standarte. Reacția lui vine în contextul protestului de ieri, organizat de blocul PAS cu DA, în fața Guvernului de la Chișinău, când mai mulți tineri au scandat lozinci anti Maia Sandu și Năstase. „Cum spunea Năstase, Nata Albot și matincă Natasha, eu sincer m-am za*bit de ipocriți și de dublele standarte ale presei și jurnaliștilor care vor să vă convingă pe voi că-s virgini, politic vorbind”, a scris Harghel pe facebook.

Ieri la Guvern mai mulți tineri au făcut mișto de Maia și Năstase, afișând zeci de pacarte cu mesaje vesele. Ba unii îi cereau Maiei să se lase de Satana, cu aluzie la Năstase, ba alții au afișat un pacart cu Inga Grigoriu care ar fi spus că Năstase o are mică și tot așa. „Mă rog, trăind într-o democrație veritabilă și mai ales văzând la televizor săptămânal, dacă nu zilnic, cum alde Cheianu, Durbală, Emilieni și Bolocani promovează exact aceleași mesaje, de multe ori mult mai obscene chiar, mai grețoase, doar că destinate altor politicieni, te gândești că de ce să nu-i spui și tu lui Năstase sau Maiei Sandu ceva din suflet”, a spus Harghel.

Ei bine, aici apar moraliștii de serviciu. „Ieri i-am văzut cum se ofticau toți pe rând pe facebook, inclusiv și iubitele mele jurnaliste de la TV8.MD, Mariana Rata și Natalia Morari (sper că nu vor șterge tag-ul). Cică ieri erau mesaje obscene, era degradare și cum ar spune Mariana mai simplu, erau mesaje grețoase. Natalia chiar și ediție specială a realizat cu această ocazie. Doar că probabil Mariana și Natalia mizează pe memoria scurtă a moldovenilor, deoarece, după cum puteți vedea din screeshot-urile de mai jos, când am întrebat-o pe Mariana cum a comentat la timpul respectiv mesajele obscene la adresa lui Plahotniuc, întâi mi-a răspuns că nu le-a văzut, dar oricum le consideră la fel de grețoase”, a adăugat Harghel.

TV8-ul Nataliei Morari a mediatizat pe larg acele mesaje grețoase la adresa lui Plahotniuc și le-a numit ca fiind „inspirate”, iar Mariana a distribuit personal un articol care avea ca imagine reprezentativă o prostie și după cum puteți vedea, atunci a fost ok. Mai mult chiar, jurnalista de la TV8 numea acele proteste cu mesaje grețoase, ca fiind proteste frumoase. Ieri însă, au fost atacuri, au fost mesaje obsecene și atacuri dure, sub plintus, la adresa zeilor lor politici. „Și dragă Natalia Morari, dragă Mariana, pentru că nu mă mai invitați la emisiunile voastre să discutăm, vă întreb aici – ce sunt astea dacă nu duble standarte? Triple poate”, a punctat el.

Ion Harghel se arată mereu disponibil pentru postul TV8, dacă conducerea televiziunii consideră că telespectatorii merită să vadă și această parte a monedei, să se convingă de cât de ipocriți pot fi uneori oamenii.

loading...

Comments are closed.