Politic

FOTO // La inițiativa liderului politic Ilan Șor, în comuna Cealîc, raionul Taraclia a fost construit un teren de joacă pentru copii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sărbătoare mare pentru copiii din comuna Cealîc, raionul Taraclia. La inițiativa președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în localitate a fost construit și amenajat un teren de joacă pentru copii. Evenimentul de inaugurare a terenului a fost așteptat cu mare nerăbdare, atât de copii, cât și de părinți.

Pe lângă faptul că s-au jucat la noul teren joacă, copiii s-au distrat împreună cu animatorii prezenți la eveniment și eroii din povești. Au cântat, au dansat și au primit în dar dulciuri. Totodată, cei mici, dar și părinții acestora, se arată fericiți că vor avea unde să-și petreacă timpul liber și să facă sport.

„Îmi place foarte mult terenul de joacă. Sunt multe atracții interesante, toboganul, de exemplu. Îmi place totul aici, este super”, a spus un copil.

„Este foarte plăcut să stăm aici. Îi sfătuiesc pe toți să vină la acest teren de joacă. Animatorii sunt foarte veseli, frumoși. Mulțumim tuturor celor care au construit acest teren de joacă în satul nostru”, a menționat un alt copil.

Și părinții sunt încântați de noua zonă de odihnă.

„De foarte mulți ani am așteptat o zonă de agrement unde copiii noștri să se poată odihni și distra. Mulțumim Partidului „ȘOR” pentru acest cadou minunat. Chiar și în aceste timpuri grele, Partidul „ȘOR” se ține de cuvânt. Noi, părinții, suntem foarte bucuroși”, a menționat un părinte.

Primarul comunei susține că, împreună cu echipa Partidului „ȘOR”, a reușit să realizeze mai multe proiecte pentru satele comunei Cealîc.

„În aceste timpuri complicate, nouă, primarilor ne este destul de complicat să rezolvăm toate problemele care apar în localitățile pe care le conducem. Însă, cu ajutorul Partidului „ȘOR” și a donatorilor, reușim să realizăm unele proiecte. Ne-a reușit să amenajăm acest teren de joacă, cu echipamentele sportive necesare. În sfârșit, copiii au unde să petreacă timpul liber și să se distreze. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat”, a precizat Ilia Anghelicev.

La sărbătoare a fost prezent și deputatul Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu, care a menționat că echipa formațiunii din care face parte își propune să transforme comuna Cealîc într-o localitate dezvoltată, iar proiectul privind construcția terenului de joacă este unul dintre acestea.

„Sunt foarte mândru de faptul că în aceste timpuri complicate, Partidul „ȘOR” se ține de cuvânt. Acest proiect urma să fie finalizat cu mult timp în urmă, însă pandemia și ultimele evenimente din regiune și-au lăsat amprenta. Oricât de greu ar fi în țară, noi întotdeauna vom fi alături de dvs. și vom face tot posibilul pentru ca satele din componența comunei Cealîc să se dezvolte. Văd mulți copii aici, ceea ce înseamnă că viața continuă și mă bucură nespus de mult acest lucru. Îmi doresc foarte mult ca acești copii să crească într-un mediu sănătos și în condiții favorabile, iar atunci când vor crește, să aibă ce își aminti despre copilăria lor din localitate”, a declarat Vadim Fotescu, deputat Partidul „ȘOR”.

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat de Ilan Șor la sfârșitul lunii iulie 2020. Acesta prevede amenajarea terenurilor de joacă în localitățile conduse de primarii Partidului „ȘOR”.

loading...

Comments are closed.