Social

(foto) Monumentul „Năstase care face pipi” a fost ridicat de către oamenii legii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Monumentul „Năstase care face pipi” instalat astăzi în centrul capitalei a fost ridicat de către oamenii legii la puțin timp după reținerea jurnalistului Vadim Ungureanu care l-a și instalat la kilometrul „zero” al capitalei.

Astăzi, jurnalistul Vadim Ungureanu a instalat în centrul Chișinăului un monument care îl reprezintă pe candidatul din partea Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de primar general al capitalei cum își face nevoile fiziologice. Monumentul „Năstase care face pipi”, se aseamănă foarte mult cu „Manneken Pis”, instalat în Bruxelles.

La un moment dat după instalarea monumentului, la fața locului a apărut poliția care l-a reținut pe Ungureanu pentru huliganism, o încălcare a codului contravențional pentru că ar reprezenta un candidat electoral. La rândul său, activistul a declarat că măsura efectuată de polițiști este una ilegală, iar poliția devine o bâtă a guvernării împotriva simplilor cetățeni: „Mafia lui Plahotniuc îl apără pe Andrei Năstase de protestele simplilor cetățeni„, a spus Vadim Ungureanu.

loading...

Comments are closed.