Alte știri

(foto) OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, un fenomen pentru țara noastră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sărăcia și prețurile mari sunt două caracteristici nu dintre cele mai frumoase pentru Republica Moldova. Lipsa infrastructurii este un alt fenomen pentru țara noastră. Iată de ce, ceea ce s-a întâmplat vineri la Orhei este un eveniment care sparge toate tiparele despre Republica Moldova – infrastructură de calitate, servicii moderne și, cel mai interesant – totul gratuit. Iată de ce, OrheiLand poate fi considerat un fenomen nu doar pentru Republica Moldova, dar pentru întreaga regiune, în special pentru chișinăuieni.

OrheiLand este un complex unic în Republica Moldova, care oferă servicii de calitate în special pentru copii, dar aici își pot petrece timpul liber într-o atmosferă formidabilă și maturii, transmite hotnews.

Principala atracție pe timp de vară, așa cum este și normal, sunt distracțiile de apă. Cascada, Cel de-al nouălea val – sunt doar câteva dintre denumirile  zecilor de atracții de apă. Fiecare atracție este echipată cu o piscină impresionantă ca dimensiuni – înălțime de 7-8 metri și lungimea de până la 16. Toboganele de apă sunt dintre cele mai moderne, aduse din Europa  și pentru gusturi și categorii diferite de vârstă.

Casa „cu-susul-în-jos”, bowlingul, dar și „jungla” cu liane și poduri suspendate sunt printre alte atracții pentru copii pe care nu le mai găsești în altă parte în Republica Moldova.

Și zona pentru maturi și tineri e bine amenajată. Perla Parcului de distracții OrheiLand este havuzul muzical și colorat pentru cei mai romantici care doresc să-și umple profilurile pe paginile de socializare cu poze superbe. Tot aici găsești alei de bowling și terenuri pentru alte sporturi pentru cei mai activi.

Apă, distracție și infrastructură bună  – toate la un loc, cam așa ar putea fi caracterizat OrheiLand în câteva cuvinte. Probabil ceea ce se mai cere în zonă ar fi dezvoltarea infrastructurii hoteliere, care ar permite transformarea parcului într-o zonă de agrement care ar „bate” ca număr de vizitatori chiar și Vadul lui Vodă.

Inaugurat vineri, de 1 iunie, OrheiLand a atras zeci de mii de vizitatori. Dar sărbătoarea la OrheiLand nu s-a încheiat. Organizatorii promit două mega-petreceri de excepție și pentru următoarele zile. Pentru sâmbătă, 2 iunie este preconizat un concert special, dedicat victoriei FC Milsami-Orhei în Cupa Moldovei. Cu această ocazie OrheiLand găzduiește artiști de talie națională, susținătorii Milsami Orhei și pe toți cei vor să fie parte din distracție și voie bună. Printre invitații speciali sunt reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision, Doredos, Geta Burlacu, dar și Briosonores.

Iar duminică la va fi organizată „Ziua tineretului la OrheiLand”, cu un concert spectaculos cu îndrăgiți interpreți precum Kapushon, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, dar și invitați speciali din România, inclusiv interpreta Antonia.

Pe lângă faptul că intrarea în parc la ambele evenimente este gratuită, organizatorii promit și transport gratuit duminică pentru chișinăuieni.

loading...

Comments are closed.