FOTO // PROIMOBIL a oferit cadouri și lemne de foc pentru o familie cu șase copii

Compania PROIMOBIL și Liga Națională a Tineretului din Republica Moldova, în ajunul sărbătorilor de iarnă a oferit ajutor unei familii numeroasă cu 6 copii, au cumpărat lemne pentru încălzirea casei, haine, încălțăminte, jucării și mâncare.

”Mulțumim din suflet tuturor celor care au participat la ajutorul familiei. Împreună am reușit să le dăruim copiilor fericire înainte de sărbătorile de iarnă!”, este mesajul companiei imobiliare, afacere condusă de către Vlad Musteață.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioareAr putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, persoane în picioare, persoane stând jos şi interiorAr putea fi o imagine cu 4 persoane, copil şi persoane în picioareAr putea fi o imagine cu 4 persoane, copil, persoane în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 2 persoane, copil şi interiorAr putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 3 persoane şi în aer liber

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share