Alte știri

FOTO // Străzi PUSTII ca niciodată: Cum arată capitala în sărbătorile de iarnă pe timp de pandemie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Luminiţele de pe principalul Pom de Crăciun al ţării din Scuarul Catedralei Mitropolitane ,,Naşterea Domnului”, au fost conectate, iar centrul capitalei, precum și toate sectoarele, au fost împodobite de sărbătoare, transmite Telegraph.md

Cu restricții vizavi de plimbări și cu obligativitatea de a păstra distanța socială și a purta măști, Chișinăul se pregătește de sărbătorile de iarnă.

Până pe 25 decembrie în fiecare sector al capitalei vor fi amenajate cu decorațiuni zone speciale, pentru ca fiecare să se poată bucura de sărbători.

Programul cultural-artistic dedicat sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, organizat de Primăria Chișinău este deosebit de ceilalți ani, deoarece pentru diminuarea riscurilor infectării cetățenilor cu coronavirus, majoritatea acțiunilor vor putea fi urmărite prin intermediul postului public de televiziune „Moldova 1” și pe rețelele de socializare, în direct și în reluare.

În locațiile din oraș, zilnic între orele: 16:00-20:00, pe fundal sonor va fi redat un program cu tematica obiceiurilor și tradițiilor de iarnă „De ieși gazdă până-n prag”, cu participarea artiștilor și a colectivelor folclorice, prezentat online.

Vedeți mai jos cum arată Chișinăul de seară cu locuitorii săi speriați de pandemie:

Horoscop 8 decembrie 2020. Balanțele au nevoie de liniște, iar Scorpionii au succes în negocieri

loading...

Comments are closed.