Social

(foto) Titlul „Miss Europe Queen of Nations” a fost cucerit de o moldoveancă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cele mai frumoase ambasadoare ale turismului din toată lumea au râvnit la titlul „Miss Europe Queen of Nations 2018”, însă doar o moldoveancă s-a învrednicit să câștige această distincție.

Adela Prisacari s-a întors acasă cu marele premiu și spune că este în culmea fericirii. „Sunt fericită să fiu deținătoarea celui mai prestigios titlu din cadrul competiției internaționale „Queens of Nations”, titlu la care au aspirat multe ambasadoare ale turismului și frumuseții de pe tot continentul. Sunt mândră să aduc un titlu atât de valoros în Republica Moldova ca „Miss Europe Queen of Nations 2018”. Mulțumesc frumos tuturor pentru susținere și mesaje frumoase . Fericită până la cer și înapoi”, a scris tânăra pe contul său de Facebook, informează Zugo.

Adela Prisacari a studiat Facultatea „Business și Administrarea Afacerilor” la Academia de Studii Economice din Moldova, iar în această vară urmează să împlinească 26 de ani.

Are numeroase prezentări de modă la activ, a participat la Miss ASEM – Viitoarea femeie de afaceri, Miss Universitate, FEA – regina ringului, Seniorita Aquarelle. Adela vorbește 3 limbi străine: engleza, spaniola și limba rusă. Printre pasiunile sale se regăsesc călătoriile, muzica și modellingul.

Sursă poze: Adela Prisacari/Facebook

loading...

Comments are closed.