Politic

FOTO // Tot mai mulți oameni merg la OrheiLand, construit la inițiativa lui Ilan Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tot mai mulți oameni merg la OrheiLand, pentru a se distra și se bucura de atmosfera de poveste din cel mai mare parc de distracții din țară, construit la inițiativa lui Ilan Șor, și unde totul este gratuit. Din 24 decembrie, de când s-a deschis sezonul de iarnă, dar și cel mai frumos Târg de Crăciun, parcul a fost vizitat de aproximativ 20 de mii de oameni.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Atmosfera de la OrheiLand este una de basm. Îmbrăcat cu straie de sărbătoare, decorat cu perdele de lumini și decorațiuni care mai de care, parcul OrheiLand îi așteaptă cu drag pe vizitatori zilnic, între orele 10:00 și 20:00. Bradul spectaculos de pe teritoriul parcului atrage toate privirile și oferă un cadru de invidiat pentru fotografii.

Deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova, se bucură că OrheiLand are tot mai mulți vizitatori, din toată țara.

„Deși temperatura de afară nu este specifică sezonului de iarnă, copiilor le place aici, la OrheiLand. Atmosfera este una de basm. Din 2018, de când activează acest parc, au fost organizate multe activități nu doar pentru locuitorii municipiului Orhei, ci și pentru toți locuitorii țării. Sperăm că OrheiLand va fi locul cel mai râvnit de distracții, unde toți copiii din țară pot petrece timpul liber. Acesta este și un centru pentru familii, unde nu doar copiii, ci și adulții se pot distra de minune. Pentru Ilan Șor, care este tată, este foarte important ca toți copiii din Moldova să aibă un loc numai al lor. Din acest motiv, OrheiLand se dezvoltă de la an la an, apar elemente noi, pentru a atrage cât mai mulți vizitatori”, a afirmat Reghina Apostolova.

Oaspeții sunt întâmpinați de reprezentanții din conducerea municipiului și raionului Orhei. Vicepreședintele raionului Orhei, Tatiana Platon, i-a întâmpinat și petrecut cu bucurie pe copiii care au vizitat parcul.

„Mă bucur să văd la OrheiLand un număr din ce în ce mai mare de copii, cărora le spunem: Bun-venit! Doar astăzi, în prima jumătate a zilei, au venit peste 5.000 de copii din raioanele din nordul Republicii Moldova. Sunt în vacanță și decât să stea pe telefon, mai bine să vină aici, la OrheiLand. Am fost informați că vor fi efectuate mai multe vizite, oamenii s-au organizat, au găsit transport, ceea ce ne bucură. Echipa lui Ilan Șor, ca o gazdă bună ce este, trebuie să-i întâmpine cum se cuvine și să le povestim ce este OrheiLand și ce pot să facă aici atât cei mici aici, cât și adulții. Să știe că pot veni aici oricând și că totul este gratuit”, a spus Tatiana Platon.

Copiii care vin la OrheiLand primesc în dar câte o căciulă cu logu-ul parcului, dar și o carte de colorat. De asemenea, cei mici au ocazia să-l viziteze pe moș Crăciun la reședința acestuia de pe teritoriul parcului, unde, de asemenea, primesc daruri. Cei mici, dar și adulții sunt impresionați de zecile de atracții din parc, mai ales de patinoar, acesta fiind singurul care activează pe teritoriul Moldovei.

„Am venit de la Râbnița. Sunt pentru a 10-a oară aici. E foarte frumos. Nu există un alt loc mai frumos în Republica Moldova decât OrheiLand”, a menționat un părinte.

„Am venit de la Tiraspol. Ne bucurăm că la OrheiLand sunt atracții nu doar pentru copii, ci și pentru adulți. Deja este o tradiție să venim în acest parc. Venim și iarna, dar și vara, mai exact, pe 1 iunie. Copiilor le place foarte mult și le recomandăm tuturor prietenilor, cunoscuților să vină aici”, a spus o vizitatoare.

„Locuim la Chișinău. Din păcate, în capitală, nu sunt parcuri atât de mari, cu atâtea atracții și unde totul să fie gratuit, de asta venim aici ori de câte ori avem ocazia”, a spus un părinte.

„Am venit de la Bălți atât cu ai mei copii, cât și cu copiii cunoscuților care nu au avut posibilitatea să vină în acest parc. Cei mici sunt foarte bucuroși și vor să petreacă cât mai mult timp aici. În Republica Moldova nu există niciun alt loc mai frumos decât aici, la OrheiLand”, a precizat un alt bărbat.

„Avem patru copii. De obicei, în timpul vacanțelor, este foarte complicat să stai cu ei acasă. Copiii au nevoie de distracție, vor să descopere locuri noi, iar OrheiLand le oferă tot ce vor”, a spus o mămică.

Sezonul de iarnă de la OrheiLand se va încheia în data de 14 ianuarie. Parcul OrheiLand a fost construit și inaugurat în 2018, la inițiativa lui Ilan Șor. De atunci și până în prezent, parcul a fost vizitat de peste trei milioane de oameni.

Un alt parc de distracții se află în orașul Taraclia și a fost deschis în data de 25 decembrie, tot la inițiativa lui Ilan Șor. Acesta este singurul și cel mai mare parc de distracții din sudul Moldovei.

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 10 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi text care spune „C adidas @”Ar putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 13 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 15 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 11 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 13 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi în aer liberAr putea fi o imagine cu în aer liberAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 2 persoane, brad de crăciun şi în aer liberAr putea fi o imagine cu în aer liberAr putea fi o imagine cu 4 persoane, copil, persoane în picioare, în aer liber şi persoane în caruselAr putea fi o imagine cu 15 persoane şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 8 persoane şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 10 persoane, în aer liber şi persoane în caruselAr putea fi o imagine cu 5 persoane şi în aer liber

loading...

Comments are closed.