Social

FOTO // Verificări neanunțate la sectoarele subordonate Direcției regionale VEST

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sectoare ale Poliției de Frontieră din regiunea de vest a țării au fost inspectate de către generalul-maior Petru Corduneanu și șeful Direcției regionale Vest, Vasile Banaru. Echiparea corespunzătoare a efectivului și gestionarea eficientă a activităților de supraveghere și control al trecerii frontierei de stat, au fost verificate foarte atent și minuțios, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul IGPF.

Pe segmentul verde al frontierei, ca urmare a verificării patrulelor aflate în misiune de serviciu, conducerea IGPF a cerut seriozitate și folosirea la maxim a tehnicii din dotare. „Să vă asigurați de buna funcționalitate a acesteia și aplicați în activitate informații bazate pe analiza de risc. Dorim rezultate în munca voastră.” a menționat generalul-maior Corduneanu.

Totodată, în cadrul verificărilor s-a reiterat necesitatea aducerii în ordine a simbolisticii frontierei de stat (stâlpii de frontieră și drapelele de stat) , inclusiv panourile informative pentru cetățeni – să fie curate, cu informații utile și clare.

La finalul vizitelor, efectivului din subordine li s-a reamintit despre importanța respectării măsurilor de protecție individuală și a celor apropiați, în contextul stării epidemice din țară.

Citește și: Socialiștii vor propune ca salariile medicilor să fie majorate cu încă 40%, anunță Igor Dodon

loading...

Comments are closed.