(foto/video) Campionii Olimpici ai Moldovei au fost întâmpinați la Aeroport de către Tinerii Democrați ca adevărați eroi!

campioni olimpici moldova, tatiana salcutan, alexandrin gutu, nicolae juravschi, comitentul national olimpic, tinerii democrati, partidul democrat, sportivi moldova

Tatiana Salcuțan și Alexandrin Guțu, sportivii moldoveni care au obținut medalii de aur la Olimpiada de tineret de la Buenos Aires au fost întâmpinați în această noapte la Aeroport de către un grup de Tineri Democrați.

În jurul orei 1 dimineață, în Aeroportul Internațional Chișinău au ajuns campionii moldoveni care au fost întâmpinați cu pâine și sare de către peste 100 de tineri din organizația de tineret al Partidului Democrat din Moldova. Aceștia au creat o atmosferă nemaipomenită, astfel încât sportivii să simtă că în patria lor, li s-au ținut pumnii.

La ceremonie a participat și președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi.

Amintim că Tatiana Salcuțan a reușit să obțină medalia de aur la înot, proba 200 de metri spate. La rândul său, Alexandrin Guțu a reușit să obțină medalia de aur la luptele greco-romane, categoria de 71 kilograme.

Total
0
Shares
Total
0
Share