Alte știri

(foto, video) Echipa „Edelweiss” alături de mămicile din Ceadîr-Lunga

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipa Edelweiss a fost întâmpinată cu mult entuziasm la Ceadîr-Lunga. Din luna martie a acestui an, la maternitatea de aici, fiecare proaspătă mămică primeşte la naşterea bebeluşului o cutie cadou cu toate produsele necesare îngrijirii în primele luni de viaţă.

„Când am născut primul copil nu am primit nimic, aşa că acum îmi este foarte plăcut. Sunt cele mai importante lucruri, mai ales scutecele, fără de care nu se poate”, a spus una dintre mămici.

Părinţii spun că ajutorul este binevenit, fie că sunt la primul copil şi nu au cunoscut lucrurile care trebuiau cumpărate, fie că au uitat să le ia pe toate în agitaţia dinaintea naşterii sau posibilităţile materiale nu le-au permis.

„Am reuşit să ne uităm deja la ceea ce este în cutie şi vreau să vă spun că sunt într-adevăr lucruri importante şi utile în primele zile de viaţă ale copiilor noştri. Aceleaşi produse pe care uiţi să le cumperi pentru că eşti agitată înainte de naştere”, a spus altă mămică.

plahotniuc alături de mămicile din Ceadîr-Lunga, pdm, campania o noua viata 

fundatia lui plahotniuc ajuta oamenii din moldova, caritate plahotniuc, pdm partidul democrat, fapte bunePrin campania „O nouă viaţă”, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” vine în sprijinul tinerelor familii, în cel mai important moment al vieţii lor. Din luna martie 2018, de la extinderea campaniei Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „O nouă viaţă”, la maternitatea din Ceadîr-Lunga au fost distribuite peste 200 de cutii ale bebeluşului.

loading...

Comments are closed.