Alte știri

Horoscop 20 decembrie 2020. Vărsătorii vor găsi un remediu pentru o problemă de sănătate mai veche, iar Peștii se vor împăca cu cineva apropiat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu tranzitul lui Mercur prin Capricorn să-și îmbunătățească dialogul cu superiorii și să aibă o viziune mult mai clară asupra perspectivelor profesionale de viitor. Nativii vor avea idei bune despre cum să-și pună în practică soluțiile care-i conduc către atingerea unor obiective legate de carieră și ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se folosească de acest tranzit pentru a-și negocia o funcție sau pentru a-și evalua corect direcția și punctul în care să află din punct de vedere profesional. Pot avea parte de discursuri care să-i scoată în față.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă pe durata acestui tranzit de o gândire foarte logică și rațională, responsabilă și matură. Nativii își vor evalua principiile și convingerile de viață și vor avea ocazia să vadă cu ce merită să meargă mai departe. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate stimula interesul pentru studiu, dezvoltare personală sau profesională și mulți nativi vor căuta să învețe lucruri noi, să se înscrie la seminarii și ateliere.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, prin sectorul banilor deținuți la comun cu alții. Nativii pot avea idei ingenioase despre cum să-și îmbunătățească veniturile din moșteniri, dobânzi, contracte, pot lua decizia de a face un credit, de a se lupta pentru a obține niște drepturi materiale cuvenite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a purta dialoguri lămuritoare despre viața intimă sau de a discuta statusul unei relații neoficiale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor, iar nativii au ocazia să-și îmbunătățească comunicarea în cuplu, să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul de viață. Pe de altă parte, sunt puternic susținuți în negocierile profesionale, în dialogurile cu asociații și colaboratorii și în semnarea de noi contracte și acorduri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă grijă la modul în care-și exprimă autoritatea pentru a nu ajunge la conflicte în cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea lui Mercur în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească relația cu colegii, să-și organizeze mult mai bine ideile și să-ți urmeze programul astfel încât vor da dovadă de randament mare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a afla niște remedii pentru vindecarea unei probleme de sănătate. Atenție la stresul de la locul de muncă pe care nativii au tendința de a-l somatiza.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative. Nativii vor avea șansa de a flirta mai mult, de a cunoaște pe cineva care să le trezească interesul și, totodată, comunicarea cu persoana iubită și cu copiii se poate îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce idei creative sau idei despre cum să-și pună în practică un talent.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia odată cu tranzitul lui Mercur prin Capricorn să-și îmbunătățească dialogul cu membrii familiei, să ajungă la concluzii constructive și practice în privința unui bun de patrimoniu și să stabilească noi sarcini și responsabilizăți în gospodărie. Negocierile în privința unor contexte ce vizează locuința sau un bun de patrimoniu vor fi de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite discuțiile în contradictoriu cu cei dragi și să facă tot posibilul să ajungă la căi de mijloc.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să-și îmbunătățească dialogul cu cei din jur, să comunice mai hotărât, mai serios, să discute cu mai multă diplomație și să-și exprime sentimentele și trăirile mai ușor. Mercur în Capricorn îi susține în negocieri, în interviuri, examene orale și ședințe sau chiar în discursuri publice. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană apropiată cu care au fost în tensiuni.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, iar nativii vor avea șansa de a-și negocia avantajos orice contract. Posibil să fie vorba de un dialog cu asociații avantajos, o propunere de colaborare sau să fie vorba de semnarea unui contract de muncă, de negocierea unor condiții de salarizare. Este o perioadă bună ca nativii să lupte pentru obținerea unui drept financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține pe nativii care vor să se afirme printr-un talent personal, mai ales dacă acesta este oratoric.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de ingresul lui Mercur întocmai în zodia lor. Nativii vor da dovadă de o gândire pragmatică, rațională și organizată și vor avea parte de idei bune în legătură cu planurile pe care le au. Nativii nu vor mai fi la fel de reticenți ca până acum în luarea deciziilor și nici la fel de sobri, ursuzi în dialoguri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în comunicare, dar și în negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt susținuți în această perioadă să poarte dialoguri cu ei înșiși, să-și analizeze trăirile, gândurile, trecutul și amintirile și să ia decizii mult mai raționale în legătură cu diferite contexte de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a afla de un remediu eficient care să le aducă ameliorări în cazul unei probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură de intrarea lui Mercur în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, iar nativii vor fi cât de cât susținuți să comunice cu cei din jur, să-și activeze viața socială și să cunoască noi persoane cu care să lege relații de prietenie importante. Totodată, nativii pot avea idei bune despre cum să-și promoveze un proiect, despre cum să-l conducă spre succes și-și pot analiza desptul de serios colaborările pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a relua un dialog cu un prieten sau de a se împăca cu cineva din anturaj.

Sursa: cancan.ro

Citește și: Doi băieți de 12 ani din SUA au câștigat o avere în pandemie, printr-o metodă inedită

loading...

Comments are closed.