Alte știri

Horoscop 8 aprilie 2021. Săgetătorii simt nevoia să stea acasă, iar Capricornii sunt comunicativi și dornici să se expună

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Nevoia de liniște este mare astăzi, mai ales că Berbecii vor avea tendința de a fi mai irascibili decât de obicei, chiar și fără un motiv anume. Ceea ce cu adevărat îi poate irita sunt discuțiile financiare sau ori de câte ori vor fi nevoiți să scoată bani din buzunar pentru a face o plată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere odihnă și relaxare mai multă.

Taur

Taurii se simt foarte bine înconjurați de prieteni sau discutând cu aceștia și făcându-și planuri îndrăznețe de viitor. Posibil să cunoascp persoane noi cu care să rezoneze de la prima vedere. Nativii pot fi martorii unor surprize plăcute care să-i binedispună și să le aducă un plus de vioiciune. Profesional, este o zi favorabilă unor discuții cu asociații în vederea stabilirii unor proiecte împreună, unor criterii de promovare.

Gemeni

Luna traversează sectorul carierei și pentru mulți nativi Gemeni poate aduce ocazia unor laude, aprecieri și momente neașteptate în urma cărora se pot afirma și pot capta atenția superiorilor. Cu toate astea, este bine să fie precauți și să nu exagereze. Totodată, ar face bine să păstreze o doză de reținere vizavi de contextele noi cu care se confruntă și să nu aibă încredere în toată lumea.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt dispuși să schimbe ceva la ei, la gândirea lor, la sistemul de valori și principii. Au idei noi, proaspete și revigorante, concepții inedite și sunt foarte atrași de tot ce ține de spiritualitate și credință. Alți nativi explorează, caută să descopere domenii noi, ideologii noi sau pur și simplu studiază ceva, citesc, urmăresc un documentar.

Leu

Nativii din semnul Leu au ocazia să rezolve într-un mod neașteptat o situație financiară sau juridică, ce ține, cel mai probabil, de bunuri materiale, credite, facturi, litigii, acte, etc. Posibil să primească vești neașteptate legate de zona financiară. În alte cazuri, nativii vor căuta apropierea intimă de partener, iar discuțiile picante sau micile gelozii și-ar putea face apariția.

Fecioară

Luna traversează sectorul relațiilor, iar pentru Fecioare este un moment foarte bun să se apropie de partenerul de viață prin mici surprize și gesturi neașteptate care pot trezi amuzament și bună dispoziție, reușind astfel să alunge monotonia din cuplu. Contextul astrologic este favorabil și din punct de vedere profesional, mai ales celor care așteaptă vești din străinătate sau legate de un curs, un examen. Se pot semna noi contracte în unele cazuri, iar în alte cazuri au parte de discuții cu colaboratorii cafre aduc schimbări promițătoare.

Balanță

Balanțele au parte de o zi favorabilă în plan profesional. Nativii muncesc cu spor și sunt organizați în activități. Au idei inedite despre cum să-și eficientizeze munca, se fac utili celor din jur și pot primi aprecieri neașteptate. Este o zi bună și pentru sănătate și ar putea renunța la o dependență sau la un obicei prost pe care-l au și de care își doresc să scape.

Scorpion

Scorpionii au parte de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii și acest aspect le sporește nevoia de afectivitate. Nativii cer atenția partenerului, au parte de trăiri și emoții intense, chiar surprinzătoare pentru cei aflați mai la început de relație. Nu este exclus ca persoana iubită (sau copiii) să le facă o surpriză. Horoscopul zilei pentru zodia Scorpion îi atenționează pe cei care sunt singuri (sau departe de partener) că pot fi copleșiți de dor, de amintiri și melancolie.

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia mai mult ca niciodată să stea acasă, în confortul căminului sau aproape de cei dragi. Se dedică familiei și rezolvării problemelor gospodărești. S-ar putea ca anumite situații administrative să fie mai ușor de rezolvat acum. Starea emoțională este ușor neliniștită sau nativii pot fi luați prin surprindere de amintiri, gânduri, trăiri interioare greu de controlat.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt comunicativi, dornici să-și expună punctul de vedere în  fața apropiaților și să-și surprindă persoana iubită cu declarații. Chiar și discuțiile cu copiii au o doză de glumă, de jovialitate. Cei care învață se concentrează mai puțin, în schimb cei care susțin discursuri, interviuri, ședințe sau examene pot surprinde auditoriul cu „repertoriul” lor.

Vărsător

Vărsătorii au parte de tranzitul Lunii prin sectorul financiar, iar aspectele pozitive pe care le face cu Uranus, planeta neprevăzutului și guvernatorul lor, pot aduce nativilor o sumă de bani neașteptată. Este posibil să primească un bonus, o mărire de salariu, să returneze o datorie Horoscopul zilei de 8 aprilie le cere să fie mai îndrăzneți în ceea ce privește talentele și abilitățile lor și să le scoată la suprafață.

Pești

Luna tranzitează astăzi zodia Pești și le aduce nativilor o stare interioară mai bună, o nevoie de a se reconecta cu sinele lor și de a fi liniștiți. Însă, Luna va face aspecte cu Uranus, planeta neprevăzutului, și chiar dacă aspectele sunt pozitive, asta nu exclude posibilitatea unor trăiri interioare mai ciudate, surprinzătoare pentru nativi, care pot aduce o ușoară agitație. Posibile dialoguri neașteptate cu cei din jur, fără tentă de ceartă, dar cu impact emoțional.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.