Externe

Iată cum arată viitorul ginere a fostului președinte american, Barak Obama!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Iubitul Maliei Obama a fost dezvăluit. Rory Farquharson, fruntaș la o școală prestigioasă de rugby, a fost legat de cea mai mare fiică a lui Barack Obama, după ce au apărut imaginile în care cei doi au fost surprinși sărutându-se în timpul meciului de fotbal american Harvard v Yale, transmite The Telegraph.

Malia Obama a aplicat la universitatea Ivy League această toamnă, mergând pe urmele părinților ei, care au absolvit Dreptul la Harvard.

Farquharson și-a început studiile la universitate anul trecut, după ce și-a terminat studiile de nivel A, plasând o fotografie în campus cu titlul:
„Deci, începe”.

În vârstă de 19 ani, a absolvit școala internat de 11.584 lire sterline, a fost, de asemenea, membru al clubului de chimie, Blue Bunsen Society.
Farquharson a fost ales „șeful școlii” la școala privată pentru anul școlar 2015-2016 și a fost descris ca fiind popular și „tăcut și făcut” potrivit unui prieten de școală.

Se pare că este un sportiv talentat, dar și capabil din punct de vedere academic, reprezentând școala sa atât în ​​meciurile de golf, cât și cele de rugby.

S-a filmat chiar și într-un video despre rugby difuzat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale în 2015, în care își face apariția și printul Harry.

Rory Faquharson și-a petrecut vara în calitate de stagiar la Centrul pentru Democrație și Pace din Irlanda de Nord.

Tatăl său Charles, în vârstă de 57 de ani, care are o diplomă în drept din cadrul Colegiului St Catharine, Cambridge, este directorul executiv al „Insight Investment Management Limited” din Londra.

Mama sa, Catherine, în vârstă de 58 de ani, este un contabil calificat, care se situează ca o persoană laică în tribunalele financiare și juridice din Tribunalul Superior din Londra.

Contul de Twitter al adolescentului sugerează că are interes să urmeze calea tatălui său, astfel cum el urmărește mai multe conturi de Twitter legate de sistemele financiar-bancare.

Contul său de Twitter sugerează, de asemenea, că este un critic al actualului președinte american Donald Trump, redistribuind un post care a sugerat că „populismul” domnului Trump era puțin probabil să dureze mai mult de un an.

Probabil că domnișoara Obama, care are deasemenea 19 ani, sa întâlnit și a început să se întâlnească cu Rory Farquharson în ultimele luni, după ce a fost inmatriculat în primul ei an de studii.

El a fost identificat de către Mail Online ca omul înalt, cu părul închis, care o sărută pe domnișoara Obama. Un film arată că domnișoara Obama fumează o țigară și zâmbește înainte de a pune brațele în jurul tânărului.

Anul trecut, tatăl său a dezvăluit că Malia și sora ei mai mică Sasha au început deja să se întâlnească, dar a glumit că era „destul de relaxat” în legătură cu această perspectivă, deoarece familia are încă o protecție secretă.
Au avut un Serviciu Secret. Numai așa pot face acești băieți„, a spus el.

loading...

Comments are closed.