Politică

Ieri la Candu, azi la PSRM: Cum o consilieră a fost mințită să adere la PRO Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist, Vlad Bătrîncea afirmă că un consilieri local al PSRM a fost recent ademenit prin minciună să adere la grupul parlamentar PRO MOLDOVA, transmite Telegraph.md

Mai exact este vorba de Anastasia Slobodeniuc, consilier local din partea PSRM, la Mihuleni, Șoldănești.

Consilierul afirmă că rămîne în continuare membru al PSRM. Alesul local declară că a fost pusă să semneze o declarație de aderare la grupul PRO MOLDOVA, fără măcar să citească ce este scris pe foaie.

„PSRM condamnă acțiunile de corupție politică, de cumpărare a aleșilor locali de la alte partide, dar și a deputaților, cu scopul de a trece la grupările politice Candu-Șor, care reprezintă, de fapt Mafia lui Plahotniuc.

Știm că, pe lîngă metodele de manipulare, șantaj, se aplică pe larg mituirea cu sume greu de imaginat pentru cetățenii simpli. Sperăm ca instituțiile de drept să pună capăt acestor practici ilegale, a mafiei care vrea să captureze din nou Moldova. Bandiții se grăbesc să cumpere cît mai mulți deputați, primari și consilieri, ca să șantajeze ulterior puterea cu scopul de a scăpa de dosarele privind furtul miliardului si concesionarea ilegală a Aeroportului Internațional Chișinău.” a scris Bătrâncea, înr-o postare pe facebook.

Totodată, Vlad Bătrâncea a publicat o adresare, scrisă cu propria mînă, de către Anastasia Slobodeniuc, consilier local din Mihuleni, Șoldănești.

Citește și: VIDEO // Iurie Reniță îi consideră pe fermierii moldoveni „animale din câmp”

 

loading...

Comments are closed.