Politic

Ilan Șor continuă reparația drumurilor din Orhei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Orhei continuă lucrările de construcție și reparație a străzilor din localitate la inițiativa lui Ilan ȘOR.

Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să fie finisate lucrările de modernizare a străzii S. Lazo, cu o lungime de peste 700 de metri. Lucrările au loc în cadrul unui amplu proiect inițiat acum aproximativ patru ani de fostul primar, Ilan Șor, de modernizare a infrastructurii orașului Orhei. Echipa Partidului Politic ȘOR promite că va realiza toate proiectele inițiate și va îndeplini promisiunile date cetățenilor, informează site-ul oficial a Primăriei Orașului Orhei.

În prezent este reparată o porțiune de carosabil de aproape 6,7 mii de metri pătrați a străzii S. Lazo. De asemenea sunt finalizate și câteva porțiuni ale străzilor adiacente – V. Cupcea și Eliberării. Pentru executarea lucrărilor a fost curățat asfaltul de pe strada V. Cupcea pe o lungime de 40 de metri, pe o suprafață totală de 300 de metri pătrați.

Pentru reparația străzii S. Lazo și a celor două adiacente sunt necesare aproximativ 500 de tone de prundiș și aproape 1.300 de tone de asfalt fierbinte.

Primarul interimar al municipiului Orhei a dat asigurări că până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi finisate lucrările care au început cu aproximativ o lună în urmă. „În cel mai scurt timp vom finisa aceste lucrări. Mergem până la sfârșitul străzii. Strada este renovată în totalitate. Stratul superior a fost scos. De asemenea este amenajat și trotuar pentru pietoni, care nu a existat până acum. Lucrările vor finalizate până la sfârșitul săptămânii pentru că se lucrează destul de intensiv”, a declarat Diana Memeț.

Ea a menționat că reparația străzii S. Lazo a fost una prioritară pentru administrația municipiului, deoarece aceasta face legătura dintre centru și zona Lupoaica, dar și cu satele din apropiere.

Modernizarea infrastructurii rutiere a municipiului Orhei a fost una din principalele promisiuni ale fostului primar, liderului Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor, a declarat vicepreședintele formațiunii, Marina Tauber. Ea a dat asigurări că toate angajamentele pe care și le-a asumat echipa partidului său vor fi realizate, în pofida presiunilor din partea actualei guvernări. „Chiar dacă unii au spus că după parlamentare nu vom face nimic, noi continuăm planul nostru și realizăm angajamentele noastre. Continuă toate proiectele de infrastructură, sociale, economice. Tot ce ține de programul de dezvoltare a municipiului Orhei, totul va fi executat și toate proiectele vor fi implementate așa cum am discutat cu oamenii”, a dat asigurări Marina Tauber.

loading...

Comments are closed.