Actualitate

În perioada 12-19 august se desfășoară Săptămâna Internațională a Tineretului la Chișinău 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 12-19 august, în capitală se va desfășura Săptămâna Internațională a Tineretului la Chișinău (SIT) 2021. Inițiatorul proiectului este Centrul Municipal de Tineret Chișinău al Direcției generale educație, tineret și sport, iar lansarea SIT va avea loc pe 11 august, în Parcul „Valea Morilor” (ora 19:30).

Pe agenda forului sunt incluse un șir de activități care au ca scop promovarea culturii și a obiceiurilor, atât a Republicii Moldova, cât și a altor state, precum și implicarea activă și informarea tinerilor despre aceste valori.

Participanții la SIT Chișinău 2021 vor fi implicați în diverse acțiuni de interes pentru cei tineri, în contextul descoperirii lumii, dezvoltarea creativității, schimb de bune practici, cultură, sport și implicarea tinerilor, precum: „Cunoaște-ți țara”, Joc intelectual „Ce? Unde? Când?”, concert/caraoke, joc „Vrei să fii milionar?”, activități de team-building și jocuri de societate, starturi vesele, campionate la șah, tenis, fotbal, flash mob „Hai la dans”, workshop cu un actor, concert rock etc.

Doritorii de a participa la SIT se pot înregistra la activitățile incluse în agendă, prin accesarea link-urilor indicate de organizatori.

AGENDA Saptamina Tineretului Chisinau 2021 by Primăria Chișinău on Scribd

loading...

Comments are closed.