Social

În plină pandemie, Guvernul PAS organizează Târgul de Crăciun

Pinterest LinkedIn Tumblr

În plină pandemie, Guvernul PAS va organiza, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, un Târg de Crăciun. Și nu este vorba doar de Chișinău, ci și de alte încă zece orașe din țară. Despre aceasta a anunțat vineri, 3 decembrie, premierul Natalia Gavrilița, într-o conferință de presă, transmite IPN.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Șefa executivului a spus că va fi un târg de promovare a produselor autohtone. De asemenea, va fi organizată o serie de concerte cu muzică tradițională de Crăciun. „Audiența va fi formată inclusiv din copii orfani și persoane vulnerabile. Încercăm să le aducem acestor oameni bucuria de Crăciun”, a mai spus Natalia Gavrilița.

Primăria municipiului Chișinău a dat startul sărbătorilor de iarnă, tradițional, pe 1 decembrie, cu inaugurarea Pomului de Crăciun în scuarul Catedralei Mitropolitane, în spatele Arcului de Triumf. Tot acolo este amenajat și Orășelul de Crăciun. În noaptea dintre ani programul distractiv se va desfășura la Teleradio Moldova. Accesul în PMAN nu va fi restricționat, dar nu va fi organizat un program distractiv.

loading...

Comments are closed.