Încă un loc de joacă sigur şi modern inaugurat cu suportul Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss”

Un teren de joacă a fost deschis în Chişinău, în apropierea unei grădiniţe şi a mai multor blocuri de locuit din Sectorul Centru al Capitalei. Locul de joacă a fost amenajat cu suportul Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss”, fiind al 42-lea parc inaugurat de Fundaţie.

Parcul de pe strada Armenească 43/4 este dotat cu tobogane, leagăne şi mai multe locuri de atracţie pentru cei mici, toate fiind proiectate şi montate de către specialişti,  având garanţie pentru siguranţa copiilor.

La fel ca toate parcurile amenajate până acum în localităţile din Republica Moldova, şi acest teren de joacă a fost instalat în colaborare cu reprezentanţii autorităţilor locale.

Până în prezent, cele 42 de parcuri de joacă pentru copii au fost amenajate de către Edelweiss în mai multe localităţi din Republica Moldova, inclusiv 6 în Chişinău, unul dintre ele fiind destinat copiilor cu dizabilităţi.

Proiectul face parte din seria campaniilor susţinute de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss” pentru sprijinirea familiilor, a mamelor şi copiilor din ţara noastră.

Total
0
Shares
Total
0
Share