Actual

Ion Ceban cere crearea unei linii verzi, unde oamenii vor avea posibilitatea să reclameze problemele din instituțiile medicale municipale

Pinterest LinkedIn Tumblr

O linia verde, unde oamenii vor avea posibilitatea să reclameze problemele din instituțiile medicale municipale, este necesară. Cel puțin asta spune Primarul general Ion Ceban. Potrivit edilului, acesta a solicitat să fie creat un număr de telefon unic, unde oamenii să ne poată informa despre problemele cu care se confruntă în instituțiile medicale municipale.

„Asta deoarece am primit mai multe sesizări în ultima perioadă, unde inclusiv pacienții cu COVID-19 ne-au raportat că întâmpină probleme atunci când necesită asistență medicală primară.

Situația privind situația epidemiologică prin COVID-19, este în continuare alarmantă atât în municipiul Chișinău dar și în toată republica. Până în prezent în capitală au fost înregistrate 94.882 de pacienți cu coronavirus, ceea ce constituie 44% din numărul total de cazuri pe republică. Pentru municipalitate în prezent vaccinarea cadrelor didactice este o prioritate”, a declarat Ceban.

Amintim că primarul general, Ion Ceban, cere ca în etapa doua de vaccinare să fie incluși profesorii și cadrele didactice la dorința. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

Edilul spune că până în prezent circa 70 de procente dintre cadrele medicale din municipiu s-au vaccinat.

loading...

Comments are closed.